Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! (főleg akik ismerik a LoL-t) A legtöbben tényleg
csak azért játszanak velem, mert lány vagyok, és csak
azért tetszem valakinek, mert LoLozok?
Figyelt kérdés
Szóval 14 éves lány vagyok, és kb 1 éve játszok. Nem különlegesen jól, de nem annyira rosszul. Kb 5-6 hónapja volt az első olyan, hogy "normális" magyarokkal találkoztam, bejelöltek skypon, és együtt játszogattunk. (Itt a szintkülönbség alig 3 volt) Aztán megismerkedtem másokkal is, van akivel gyakran vagyok, van akivel nem. Voltak, akik megtaláltak Facebookon, és mert a képem nem olyan rossz, ezért (talán) kicsit felkeltettem az érdeklődésüket. Mivel az egyik osztálytársam is játszik, ezért ő is bejelölt, és hívta a barátait, aki közül az egyik az OLYAN barátom. Ő mondta, hogy tudom-e, hogy csak azért akarnak ennyien játszani velem, mert lány vagyok. Vannak akik nem titkolják, hogy bejövök nekik, vannak, akikről csak hallottam ezt-azt. De az is furcsa, hogy a barátomat is csak innen ismerem (meg az osztálytársam miatt), és ha nem játszanék, soha nem találkozunk. (bár utólag jobb lett volna, ha nem jön össze)
Lehet... én pusztán csak szeretek játszani.... am te mennyire tudsz? Ha van kedved írkálni priviben akkor birunk besz lolról vagy akármi ;)
2015. jún. 28. 21:28
3/14 A kérdező kommentje:
Hogy mennyire jól játszok? Hááát..nem vagyok az a MINDEN GAMET LEHOZOK típus, és még nem is rankedeztem, néha-néha nekem van a legjobb statom, általában tudok farmolni...oda megyek ahol marad hely... amúgy olyan átlagosan. Talán azért játszanak velem (neeeem egy kicsit sem vagyok öntelt) tetszik nekik a társaságom, mert ugyanolyan hülye vagyok, mint ők.
2015. jún. 28. 21:40
4/14 anonim válasza:
Nos. Lehet. A sok kanos srác lányt akar...de ha bronz 5 lennél, akkor lehet, hogy nem játszanának veled annak ellenére sem, hogy lány vagy
19/L
2015. jún. 28. 21:52
5/14 anonim válasza:
Én is LOL-ozok de nálam nem számít h lány vagy fiu a lényeg h egy jó meccset játszunk.
2015. jún. 28. 21:57
6/14 anonim válasza:
Igen, a legtöbb ilyen MOBA-s srác még életében nem látott lányt, és kanosak. Dota 2-ben is így van, minden lányra jut 6 csapat, az sem érdekli őket ha a csaj alap szinten se tud játszani, elég ha belekuncog 10 percente egyet a mikrofonba, és máris bebiztosított helye van :D Az élet ilyen.
2015. jún. 28. 22:22
7/14 anonim válasza:
Sziasztok!
A lehetőséget kihasználva keresnék normális embereket akik loloznának, oylan közepes játéktudás megfelelne:D
Ja és a kérdésre válaszolva igen, azért mert lány vagy és lolozol ezért játszanak veled a fiúk.
Tudod a lány lolosokat ritkán látnak:D
2015. jún. 28. 22:28
8/14 A kérdező kommentje:
Na én soha nem értettem...az unranked (mert az vagyok) mivel jobb, mint a bronz V?
2015. jún. 28. 22:29
9/14 anonim válasza:
Előfordulhat. Bár még régebben mikor aktívabban játszottam, nem különösebben érdekelt hogy lány-e az illető, még az se hogy tud e játszani, inkább hogy mennyire volt fun. Mondom ezt úgy hogy én Platinum-Diamond környékén voltam.
Mióta cs:gozok annál inkább érdekel ki hogy játszik, hogy lány vagy fiú e az illető még mindig nem mérvadó.
19/F
2015. jún. 28. 22:37
10/14 anonim válasza:
Ami sz@ r: LoL
Ami jó: Élet :)
Szerintem nem is kell többet mondanom :')
Amúgy bocs, de az 1. sor utàn meguntam amit írtál ugyhogy el sem olvastam :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!