Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak még érzékeny esetleg...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még érzékeny esetleg hivô (református vagyok) kedves 13-14éves fiuk?

Figyelt kérdés
2015. jún. 28. 19:48
 1/10 anonim ***** válasza:
17 :/
2015. jún. 28. 19:59
 2/10 anonim ***** válasza:

Szia, írj nyugodtan! Én is református vagyok. :)

15/F

2015. jún. 28. 21:39
 3/10 anonim válasza:
100%
Te 100% hogy egy pap vagy.
2015. jún. 28. 22:44
 4/10 anonim ***** válasza:
Hógyne, 3-aska..... és a kérdező rendszeresen szokott bérmálkozni.....
2015. jún. 28. 23:26
 5/10 A kérdező kommentje:
Hogy nem talàltad el :D ez nem jott ossze sajnalomtalaj ki jobbat
2015. jún. 28. 23:26
 6/10 A kérdező kommentje:
Jaja nem csak bermalkozok gyontatok es meg vannak azok a csicskasaim huh hogy hivjak....ministransom.
2015. jún. 28. 23:28
 7/10 anonim ***** válasza:
Isten nem létezik. csak a pénzért találták ki és a zsarolásért ezt "tudom" én ott voltam mikor kitalálták a vatikánba a könyvtárba
2015. jún. 29. 12:39
 8/10 A kérdező kommentje:
Isten létezik! És gartulàlok ahoz hogy ott voltal tôbb mint két ezer éve mikor elsonek mondtak ki hogy van isten vagy a vatikanban tobb mint ezer eve jó idôs lehetsz. Van Isten és Jézus. Lehet hogy nncs de mdnnyivel jobb hogyha hiszel megtersz imatkozol boldogan elsz es esetleg ha van isten orok eleted lesz ha pedig nincs akkor boldog voltal foldi eleted soran es boldogan halsz meg az örökségben hive mint hogy ugy halsz meg hogy latod milyen szar eleted volt ugyhogy ha van ha nincs megéri hinni szeretni és neki adni az eleted mergt ha nem hiszel és kiderül hogy van akkor rohadtul megszivtad :P
2015. jún. 29. 16:42
 9/10 anonim ***** válasza:
# 8 "akkor rohadtul megszivtad" és te vagy akkora hívő igaz? Ahhoz képest elég csúnyán beszélsz. Én sem mondom, hogy jobb vagyok nálad, sőt...valószínűleg én sokkal csúnyábban beszélek. Így vezetem le a feszültséget sajnos. :/ De azért másoknak akiket még nem is ismerek (mondjuk olyanoknak se igazán akiket ismerek) nem mondok olyat, hogy "akkor rohadtul megszivtad" mert nem valami szép. Én inkább amikor káromkodok olyat mondok, hogy "A rohadt életbe" vagy "A k..va életbe" bár ez sem szép tudom de én csak akkor mondok ilyet ha nagyon ideges vagyok. De én legbelül szégyellem, hogy ilyet mondok pedig én nem mondanám, hogy hiszek Istenben pedig vallásos suliba járok de te hiszel benne és mégis így beszélsz... Nekem nem azzal van a bajom ha valaki csúnyán beszél, azzal nincs akkora gond (bár az sem túl megnyerő) hanem azzal, hogy hívő és csúnyán beszél. 13/L
2015. júl. 3. 00:10
 10/10 A kérdező kommentje:
#9 ja szóval aki hivő nem hibázhat nem beszélhet csúnyán Jézus nem a tökéletes emberekért jött mert akk. nem lenne rá szükség hanem a bünösökért... es bocsanat akkor mondom igy hogy ij.... és én kérek bocsánatot hogy kimertem ijet ejteni a számon..
2015. júl. 4. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!