Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ebbe bele lehet halni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebbe bele lehet halni?

Figyelt kérdés

Igyekszem a legrövidebben megfogalmazni ezt a dolgot, bár lehet, hogy ez lesz az a hely, ahol kiadok magamból mindent, most senkivel sem tudom még ezt megbeszélni. Szóval ne haragudjatok ha hosszú lesz.

A problémám egyszerűnek tünhet, mindenki átesik rajta, de mindjárt belemegyek jobban. Kicsivel kevesebb mint egy éve jöttem össze a barátommal. Nem az elsők voltunk egymásnak (ő egyébként idősebb nálam 3 évvel), de az első perctől, a megismerkedésünk pillanatában éreztem, hogy ez más lesz. Sokan ellenünk voltak, mikor összejöttünk (ennek története van, de a kérdésem szempontjából nem lényeg), de leküzdöttük ezeket a dolgokat. Úgy 9-10 hónapig minden tökéletes volt, úgy lángolt a szerelmünk, hogy azt nehéz lenne szavakban leírni. Mindig azt mondtam neki, hogy olyanok vagyunk, mint két félgömb: azok nem tudnak gurulni, de ha összerakják őket, akkor ez a labda gurul, és mindennek nekimegy. Rengeteg mindenen keresztül mentünk együtt (nekem elváltak a szüleim, neki volt egy autóbalesete - szerencsére semmi maradandó sérülést nem szenvedett, stb.), és mindenben ott voltunk egymásnak, úgy éreztem, hogy együtt elpusztíthatatlanok vagyunk, és mindent el tudunk érni...és ez így is volt.

Aztán történt valami, amire még a mai napig keresem a válaszokat, mert nem értem. Egyik napról a másikra valami megváltozott mindkettőnkben, anélkül, hogy összebeszéltünk volna, vagy bármi is okot adott volna erre, de elkezdtünk pánikolni, és itt kiborult a bili. Folyamatosan ellenőrizgettük egymást, óránként felhívott, vagy én őt, a beszélgetéseink annyiban kimerültek, hogy "Hol voltál?" "Kivel?" "Hova mész?" "Mikor jössz?" Két hét alatt többet veszekedtünk, mint 10 hónap alatt. Sose volt tengernyi szabadidőnk (Neki ott volt a főiskola, nekem meg a gimi + anyuban is próbáltam tartani a lelket a válás után), de mindig megoldottuk, az utolsó időkben viszont nem ment, mindig találtunk kifogást.... Egyszóval romokban volt a kapcsolatunk, viszont szerettük egymást, és ezért foggal-körömmel kapaszkodtunk ebbe az egészbe. Ezért nem is gondoltam, hogy vége lehet, hisz úgy voltam vele, hogy a szerelmünk mindent legyőz, ahogy ezelőtt is. Aztán mégsem.

Két hete kérte, hogy beszéljünk. Elmondta, hogy imád, hogy volt már nem egy kapcsolata, de ilyen még sose, hogy mindennél többet jelentek neki...

De muszáj ezt megtennie, mert ezzel mindkettőnknek csak rosszabb lesz, küzdött érte mindennél jobban, de feladta, mert ami nem megy, azt kár erőltetni,stb.

Tudtam és láttam rajta, hogy minden szava őszinte, de ebben egy percig sem kételkedtem. Két hete szakítottunk, azóta úgy érzem, megszűntem létezni. Egyszer sem tettem ki a lakásból a lábam (sose mentem sehova, ha a barátnőim hívtak, a bizonyítványért is a húgom ment el), úgy érzem, mintha kitéptek volna belőlem egy darabot. 6 kilót fogytam, alig eszem, mindig elítéltem azokat, akik bántották vagy vagdosták magukat, úgy gondoltam, nincs olyan szintű fájdalom, amire az a megoldás hogy bántsa magát valaki...most itt tartok. Azóta nem beszéltünk, elmondta hogy ki fog menni Amerikába, új életet kezdeni....

Elvesztettem a másik felemet, úgy érzem, hogy nincs értelme tovább semminek, nem tudom ezt kivel megbeszélni (a barátnőim ezt nem értik, egyikük sem volt még hasonló helyzetben, anyut meg nem akarom terhelni, van elég baja), nem tudom, hogyan tovább.

Feltehetném a kérdést, hogy volt-e már valaki hasonló helyzetben, valószínüleg ugyanaz lenne a válasz, az idő majd mindent megold. Tudom, sokmindent igen, de ez most reménytelennek érzem, úgy érzem, hogy nekem ez nem fog menni, túlságosan szeretem és túl gyenge vagyok ehhez...

Bármilyen véleményt, tanácsot, ötletet, akármit szívesen meghallgatok, és mégegyszer sajnálom, hogy ilyen hosszú lett.

Egy elkeseredett 17 éves lány

2015. jún. 28. 18:04
 1/4 anonim ***** válasza:

Jaj kicsilány. Ezen túl kell esnie mindenkinek sajnos :) ez az a fordulópont az életedben, ahonnan máshogy nézed, értékeled a dolgokat. A közhely, mint az idő, tényleg segít. Azt próbáld meg elfogadni, hogy te magad egyedül is egy gömb vagy, és ugyanúgy gurulsz tovább, minden akadályt legyőzve. Élvezd az életet, amíg lehetőséged van. Ilyenkor sokat segíthet egy séta a természetben, elzárva a külvilágtól, ahol minden apró szisszenést meghallasz. Próbálj meg kikapcsolódni, töltődj fel energiával. Nyár van, hé! Napozz, strandolj, fagyizz, nyomj be egy gyrost a sarkon, és mosolyogj rá mindenkire! :) elég erőt fog neked ez adni. A barátnőidet se hanyagold el, mozizzatok, vásárolgassatok, beszélgessetek sokat.

Hidd el, ezzel mindenki megküzd, de amint túl lesz rajta, a többi akadályt már könnyedén veszi. Erősödnöd kell még lelkiekben, és ez az időszak mindenképp döntő számodra. Az önsanyargatást, saját magad bántalmazását felejtsd el, szeresd magad, ne pedig bántsd! Ennél többet érdemelsz. Kitartást neked! :)

2015. jún. 28. 18:26
 2/4 anonim ***** válasza:

lehet, hogy meguntátok egymást és idegesitett a másik társasága franc se tudja

Nem kell aggódni majd jön másik, van több jóképű férfi is a világon :)

Most egy átmenetes szakitás utáni depresszióban vagy az emlékeid miatt de majd feldolgozod és elmúlik

Az élet megy tovább mindig

2015. jún. 28. 18:30
 3/4 To7ka ***** válasza:

Elkeseredett és aranyos!:) Elismered a problémád, ha névtelenül is de mersz róla beszélni, elmered mesélni azt. Ez egy nagyon fontos első lépés, de most jön a többi!:)

Lehet, hogy ilyen szerelem csak egyszer van, és nem is mindenki életében. A gyerekkor ártatlansága, a gondtalanság párosul ilyen mély érzésekkel, az gyönyörű szép. És ez most elmúlt, és egy picit ezzel a tapasztalattal a gyerekkorod is "elmúlt". Amit ne fájdalomnak fogj fel. Megtapasztaltál egy olyan intenzív szerelmet, egy olyan szép kapcsolatot, amit sokan egész életükbe keresnek. Voltál hónapokig olyan boldog, amit sokan egész életükben nem érezhetnek. Hullámvasút, néha kell lent is lenni, de egy olyan tapasztalat van mögötted, egy olyan életérzés, egy olyan "világ" utáni vágyat viszel magaddal, hogy az a hullámvasút újra elfog indulni döcögősen felfele, hogy utána ne legyél többet ilyen mélyen, egy olyan kaland kezdődjön a csúcson, amiben fejjel lefele pörögve kinyújtott kézzel, mosolyogva fogsz ordibálni és könnyezni az örömtől!:))

Ami mögötted van nagyon szép, amibe most vagy elmúlóban van, és talán életed legrosszabb szakasza, ami most jön fogalmad nincs mi, de ennél jobb lesz, az pedig egy szép tapasztalat marad, egy szép élmény, egy szép emlék. Folytasd amit elkezdtél, mert pontosan tudod mit akarsz beletenni az életedbe. Rengeteg időd van rá. Tudod mit adhat, de eddig csak azt láttad, hogy ezt egy pasival, egy szerelemmel adhatja meg. Fedezd fel, hogy ez nem így van! Ezt megkaphatod egyedül, megkaphatod a sikereidtől, megkaphatod egy gyönyörű új helyet felfedezve egy kirándulás során, és megkaphatod majd egy új szerelemben.

Folytasd amit elkezdtél, ez az állapot nem jó, kezdj el újra szép komótosan felmászni, és szerezd vissza a boldogságod!;) Más lesz, új élmény lesz, de csak rajtad múlik, hogy mit hozol ki belőle. Hozd ki a legjobbat!

2015. jún. 28. 18:31
 4/4 anonim ***** válasza:
0%

Már az elején valótlanságot írsz, hogy " problémám egyszerűnek tűnhet, mindenki átesik rajta, de mindjárt belemegyek jobban", hisz nem mindenki esik át szerelmi problémákon, hisz nem az élet velejárója sokaknál.

Egyébként ha még nem tanultad, meg, most igen; sose szeress teljes szívedből semmit és senkit, mert akkor elveszteni a legnehezebb lesz.

2015. jún. 28. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!