Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/10 anonim válasza:
Úgy nézel ki mint egy berényi srác.Nem tűnsz 16-nak
3/10 anonim válasza:
Lumiád miatt nem vagy szimpatikus!! Na jó,csak vicceltem :D
Szerintem teljesen átlagos külsőd van,bár képről úgy tűnik,mintha alacsony lennél. :D
15/L
4/10 A kérdező kommentje:
Hasonlítok valakire? Tudom sokan mondták már hogy 13-15 nek nézek ki :)
2015. jún. 25. 19:51
5/10 anonim válasza:
A fürdőszoba király és a törölközők is de az ablakból jövő fény miatt nem látszik a fejed az egyiken... nem baj jó az :D
6/10 anonim válasza:
Arsenal-os pulcsi *-* Nem rossz :D 16/l
7/10 anonim válasza:
Szerintem nagyon helyes vagy.:) 14/L
8/10 anonim válasza:
Először is tisztázzuk, EZ NEM EGY ROSSZINDULATÚ KRITIKA.
A hajaddal kezdj valamit, kicsit bunkósnak tűnik. (Növeszd meg)
Az öltözködési stílusod nekem nem jön be. Szerintem nem menő az ha valaki az utcán melegítőcuccot hord.
Az arcod alapján 13 vagy.
9/10 anonim válasza:
jól látom hogy a tükrön egy Vaskerszt lóg?
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek megy a (Y) És igen az egy vaskereszt, de a tükör fölött van egy hitleres kép is! :D De nem a mi lakásunk egyik ismerősé :)
2015. jún. 26. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!