Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok lánynak vannak leszbi hajlamai?
Figyelt kérdés
Én nem tudnék elképzelni kapcsolatot egy másik nővel, de tök szívesen csókolóznék egy csajjal, vagy próbálnék ki ezt azt. A barátom szerint ez tök normális (persze csak akkor ha ő is nézheti :P ) De amúgy ez tényleg normális, és nem gáz?
17/L
2015. jún. 25. 19:07
1/3 anonim válasza:
Ez normális de vannak akiknek ez nem jön be és furcsálják de nem ítélik el.
2/3 anonim válasza:
Én is így vagyok vele.:D Engem hülyének néznek a barátnőim, ha folyamatosan áradozok pl. egy színésznőről, hogy milyen szép, tehetséges stb. Meg szoktam megjegyzéseket is tenni, hogy milyen dögös a képen a lány, milyen szép. De egyiket se gondolom komolyan, mármint, hogy most szerelmes lettem a lányba vagy ilyesmi. Főleg, hogy egy srác tetszik.
3/3 anonim válasza:
Normális.
S tudnék egy 17 éves, normális lányt aki ugyan így van ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!