Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk inkább a szőke vagy a barna hajú lányok jönnek be?
Figyelt kérdés
2015. jún. 24. 20:20
12/25 anonim válasza:
én a huncut mosolyt szeretem látni az arcukon, vagy a kéjes nézést, szóval nekem mindegy hogy milyen színű a haja
17f
13/25 Unpredictable válasza:
Szőke ha már választani kell
14/25 anonim válasza:
Plázaszőke nem, de a kedves szőke igen.
Nem azon múlik hogy milyen a hajszíne. Persze csak a természetesről beszélek. Mindegyikben láttam már gyönyörűt :)
De én a természetes vöröset szeretem. :) Az olyan különleges szerintem. Körülötted sok fekete, szőke, barna lány neked meg van 1 vörös :)
15/25 anonim válasza:
inkább szőke, de mindegyik hajszín tetszjet
16/25 anonim válasza:
ez olyan kiegészíő termék,mint hogy a Spar-ban csak azért vásárolunk,hogy kapjunk Garfield-os matricát....nem azért kell!.....de igazából a barna-fekete/barna-szőke közti árnyalatot..
17/25 anonim válasza:
inkább a szőke, de nem az erőltetett feketéből csinált platina/sárga, hanem az eredeti/természetes hatású szőke
-miért? mivel kevés van belőlük
20/25 anonim válasza:
Nem a hajszín, hanem az erős szőrzet tud zavaró néha. Nekem a két legjobb partnerem is barna volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!