Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Miért csak a páwa...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért csak a páwa gyerekekre mozdultok rá?

Figyelt kérdés
miért nem veszitek észre azt is akinek nincs iphone-ja, vagy nem ecsetfejű, vagy nem 20 kilós, vagy nem jár már szinte női ruhákban?! nagyon nem értelek titeket lányokat.. 17/F
2015. jún. 22. 19:59
 1/10 anonim ***** válasza:
57%
Biztos nem szeretik azokat a kisfiúkat, akik általánosítanak.
2015. jún. 22. 20:00
 2/10 anonim ***** válasza:
71%
Vannak ilyen lányok, csak nem vagyok biztos benne, hogy bejönnének neked.
2015. jún. 22. 20:17
 3/10 anonim válasza:
66%
Az nem lehet esetleg, hogy csúnya vagy, és azért nem mozdulnak rád a lányok? Az ebből adódó frusztrációt pedig a páwákra akarod kenni?
2015. jún. 22. 21:41
 4/10 anonim ***** válasza:
81%

Ti fiúk miért csak a plázacicákra, a nagymellű, kerek popsijú, "tökéletes" lányokra buktok?

Ez vice versa működik. Én nem általánosítok, csak a legtöbb srácon ezt vettem észre. De ha kicsit jobban figyelnél..észrevennéd hogy a normális lányok nem páwákra mozdulnak.

17/L

2015. jún. 22. 22:08
 5/10 anonim ***** válasza:
37%
Honnan tudod, hogy azért nem tetszel a lányoknak, mert nem vagy ,,páva"? Lehet, hogy szimplán a külsőddel van baj, vagy pedig a személyiségeddel. Nekem személy szerint eddig sohasem páva fiúk tetszettek, azonban nem volt még barátom (igaz, csak 15 éves vagyok), mert ezeknek a "nempávafiúknak" mindig a plázacica, 80 kg smink, üres fej, kacsaszáj lányok tetszettek, s rendszerint velük lett 1-2 hetes kapcsolatuk..:) Ennek ellenére nem mondom, hogy a fiúknak csak ezek a lányok tetszenek, mert biztos van olyan, akinek a normális lányok tetszenek.:) 15/l
2015. jún. 22. 23:02
 6/10 anonim ***** válasza:
42%

Íme, megjelentek az (én kivétel vagyok) és a (lehet te vagy ronda) hozzászóló lányok.

Pedig számos bulikban, én is ezt látom.

A mai fiatal kislányok 80% a 12-16 évesek, a kérdező által leírt egyénekre buknak.

Kérdező: Megnyugodhatsz ez legfeljebb 18-19 éves korukig tart. Kikerülnek a nagy világba 180° ban irányt változtat az ízlésük. Rájönnek hogy egy férfire van szükségük, nem pedig bohóckodó kis majmokra. Anyuci apuci pénzén villognak. De ami számomra ennél még gyomor forgatóbb hogy semmi férfias testalkatuk nincs. Elesik a barátnője 2 métert nem tudná arrébb vinni. Hívni kéne taxit xD

2015. jún. 22. 23:25
 7/10 A kérdező kommentje:
utolsó kemmentelőnek pacsi :D :D nem nem vagyok csúnya meg normális vagyok van barátnőm nem is magamra értettem.. de ti egyböl azt hiszitek ha a másiknak problémája van valakikkel, akkor ő a hibás ez az általánosítás..:)
2015. jún. 22. 23:34
 8/10 anonim ***** válasza:

Láthatod kérdező, csak puszta tényeket tártam eléjük, és negatív értékeléssel reagáltak. Nem tudják még mi vár rájuk :D

27F

2015. jún. 23. 17:13
 9/10 anonim ***** válasza:
2015. jún. 23. 18:12
 10/10 anonim ***** válasza:

A páwa srácnak a r1b1k kellenek,

r1b1knek az páwák.

normális srácnak normális lány,

de a normális lánynak is már a páwák kellenek.

@Utolsó: Ez itt a nagy szitu :)

2015. jún. 23. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!