Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért csak a páwa gyerekekre mozdultok rá?
Ti fiúk miért csak a plázacicákra, a nagymellű, kerek popsijú, "tökéletes" lányokra buktok?
Ez vice versa működik. Én nem általánosítok, csak a legtöbb srácon ezt vettem észre. De ha kicsit jobban figyelnél..észrevennéd hogy a normális lányok nem páwákra mozdulnak.
17/L
Íme, megjelentek az (én kivétel vagyok) és a (lehet te vagy ronda) hozzászóló lányok.
Pedig számos bulikban, én is ezt látom.
A mai fiatal kislányok 80% a 12-16 évesek, a kérdező által leírt egyénekre buknak.
Kérdező: Megnyugodhatsz ez legfeljebb 18-19 éves korukig tart. Kikerülnek a nagy világba 180° ban irányt változtat az ízlésük. Rájönnek hogy egy férfire van szükségük, nem pedig bohóckodó kis majmokra. Anyuci apuci pénzén villognak. De ami számomra ennél még gyomor forgatóbb hogy semmi férfias testalkatuk nincs. Elesik a barátnője 2 métert nem tudná arrébb vinni. Hívni kéne taxit xD
Láthatod kérdező, csak puszta tényeket tártam eléjük, és negatív értékeléssel reagáltak. Nem tudják még mi vár rájuk :D
27F
A páwa srácnak a r1b1k kellenek,
r1b1knek az páwák.
normális srácnak normális lány,
de a normális lánynak is már a páwák kellenek.
@Utolsó: Ez itt a nagy szitu :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!