Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
139 kérdése:
Lehetek lány? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Tudom hülyén hangzik...
De úgy érzem, hogy dominánsnak és mindenben legalább annyira jónak, de inkább sokkal jobbnak kell lennem a fiúnál, hogy érzéseket tudjon táplálni irántam. Ha nem nyűgözöm le mindenben akkor nemfog elég jónak tartani és odébbáll. Valahol érzem, hogy ennek nem kéne így lennie, főleg mivel én szeretem ha egy srác letud nyűgözni, viszont ilyenkor olyan gondolatok kerülgetnek, hogy vajon zavarja-e, hogy én abban nem vagyok jó stb. 16L
2015. jún. 21. 21:03
1/4 anonim válasza:
Fordítva van, mint ahogy gondolod.
2/4 A kérdező kommentje:
Első ezt, hogy érted? Ha úgy, hogy ez a fiú szerepe, akkor teljesen egyet értek és pont ez a problémám! Ezért raktam ki a kérdést. Én nem ilyen vagyok alapból, csak úgy érzem, hogy muszáj ilyennek lennem, különben nem leszek elég jó.
2015. jún. 21. 21:13
3/4 anonim válasza:
Ezzel bizonyos fokig mindenki így van szerintem (megfelelési kényszer), valószínűleg amúgy az önbizalmadban keresendő ennek az oka.
Egyébként ezzel a hozzáállással szerintem hosszú kapcsolatoknak nézel elébe :DD én örülnék ha ilyen barátnőm lenne :3
4/4 A kérdező kommentje:
:) köszönöm a válaszaitokat
2015. jún. 21. 21:33
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!