Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet változtatn a szürke hangulatomon?
Nemrég még depiztem és mindig itthon voltam.
Mára jobban lettem és azt vettem észre hogy basszus.... 1 hete tart a nyár én meg itthon fekszem a szobában és unatkozom..tegnap este egész éjjel buliztak a szomszédban.
Én meg ma kimentem az udvarra és azon gondolmodtam hogy olyan jó idő van és sok aranyos lány is kintvan én meg itt állok és sajnáltatom magamat..
De nem tudok senkivel elmenni sehova és ismerkedni meg nem tudok mert
1. Nem szeretek idegenekhez odamenni és beszélni.
2. Ha pl. egy lány elesik vagy elejt valamit és segítek neki én utána természetesnek veszem hogy utána menjek el onnan és haddjam békén mert semmi jogom hogy hozzászóljak..
3. Jobban érzem magamat ha csendben vagyok.
4. Alapból harmadlagosnak érzem magamat.
Mit tehetnék? :(
Tudom.. Barátkozni, ismerkedni... De nekem valamiért már megszokott hogy ne szóljak senkihez és így nem megy.
Megszoktam hogy egyedül csinálok mindent, de ez rossz...
De ha meg hirtelen belecsöppennék egy idegen társaságba akik normálisak és befogadnak akkor meg én nem tudnám megszokni hogy velem is foglalkoznak.
Elpazarolom a nyaramat és utána az egész életemet...
16/f
Úgylátom humoros kedvükben vannak ma az emberek.
Na :DD De legalább ez jó vi...
Ja nem.. Bebuktátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!