Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ismerösöm nem tudom mit akar?
Figyelt kérdés
Egy ismerösöm igazábol a szomszédom, nem tudom hogy mit is akar? A multkor is megölelt es becézget nagyon sokat szoktunk beszélgetni!Mindig bokolgat! Folyton nevettetni akar( vagy csikland vagy emberek elött is képes lejáratni magát csk hogy én nevessek) Olyan furcsán bánk velem...! De nem mond semmi konkr;tat...! Csak az a baj hogy ö 29 éves én meg csak 16! Vélemények???#bók #mosoly'
2015. jún. 20. 13:07
1/5 anonim válasza:
meg akar dugni egy elmeroggyant pedó. Van még kérdés?
2/5 A kérdező kommentje:
Ezt azért nem hiszem mert nagyon rendes!
2015. jún. 20. 13:15
3/5 anonim válasza:
Persze hogy rendes, hát ha bunkó lenne azzal nem jutna előre. Ő csak egy modern cukros bácsi.
4/5 anonim válasza:
Nekem is van egy 29 éves ismerősöm, akivel nagyon jóban vagyok.
Belőle kiindulva tetszel neki, vagy csak alapból rendes, te meg a szomszédja vagy..
Akit én ismerek mondjuk nem olyan, mint egy 29 éves, nagyon bolond :D
Azért kicsit vigyázz vele szerintem, nem lehet tudni.
17/L
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm Szépen!!
2015. jún. 20. 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!