Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem akar tőlem semmit?
Figyelt kérdés
...akkor miért írkál mindig?? Ezt én nem értem..
L
2015. jún. 20. 08:37
1/2 anonim válasza:
Vagy csak nem meri bevallani, hogy kellene neki az ami neked van. Például nem tudja egyértelműen azonosítani, hogy te érdeklődsz-e egyébként iránta. Például félreérthető egymásnak ellentmondó jeleket küldesz amiből nem tudja eldönteni te mit akarsz végülis. Aztán lehet félénk, bizonytalan is, aki megtette az első lépést, de valamiért nem mer továbblépni mert fél az elutasítástól.
2/2 A kérdező kommentje:
én érdeklődnék iránta,de mindig egy másik lányról beszél. (olyan lelkiszemetes vagyok kb.)
2015. jún. 20. 08:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!