Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, nektek melyik jön be?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek melyik jön be?

Figyelt kérdés
Tehát a kérdésem:Hátrány az ha egy lány szemüveges?Én szemüveges vagyok viszont szoktam hordani kontaktlencsét és nem tudom hogy melyik a jobb, vagy ezzel ne is foglalkozzak?

2015. jún. 15. 21:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Attol fugg :) van akinek jol áll a szemüveg viszont ismerek olyat aki lencsét hord. Személyenként változik hogy mi áll jol a lánynak :)
2015. jún. 15. 21:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha küldesz kepet szemüveggel es lencsevel kulon kulon akkor Megmondom hogy szerintem neked melyik áll jobban ;)
2015. jún. 15. 21:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ha jól áll a szemüveg akkor nyilván jó :D Vagyis igazából bejön, de egy képről könnyebb megítélni.
2015. jún. 15. 22:22
 4/7 anonim ***** válasza:
Emberfüggő, szerintem egy szemüveges lány ugyanúgy lehet gyönyörű, mint annélkül. De kép, és megmondjuk :)
2015. jún. 15. 23:50
 5/7 anonim válasza:

Ha küldesz képet, szivesen megmondom! :)

20/F

2015. jún. 16. 18:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Nálam a szemüveg kizáró ok volt eddig, az utóbbi időben meg rájöttem, hogy pár hölgynek eszméletlenül jól áll. De ehhez a lánynak eleve szépnek kell lennie, a szemüvegnek meg valami divatosnak. A nagy lencséjű sztk keretes szemüvegek tetszenek leginkább, a kis lencséjű szemüvegek számomra taszítóak. Akkor már inkább kontaktlencse
2015. jún. 17. 02:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Linkelj be egy képet,akkor már tudok véleményt mondani hogy jól áll-e,mert valamelyik lánynak igen cuki benne az arca :*
2015. jún. 18. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!