Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudunk csinálni unalommal?
Figyelt kérdés
A párom még iskolás én meg dolgozom és itthon van egész nap én meg dolgozom és mikor haza érek általában fáradt vagyok és ez nincs jó hatással a kapcsolatunkra mert kéne valamit csinálni de nincs ötletem mert azt mondja hogy minden nap ugyanaz van de mit csináljak ha fáradt vagyok a válaszokat előre is köszönöm2015. jún. 10. 18:29
1/4 anonim válasza:
Én megértem h fáradt vagy de a párod meg unatkozik és valószínűleg alig várja h hazamenj :) szóval nem kellmrgszakadnotok :) menjetek el sétálni, fagyizni közbe tudtok beszélgetni. Vagy bicikliznj is akár ;)
2/4 anonim válasza:
Szexeljetek :D ahhoz nem lehetsz elég fáradt
3/4 anonim válasza:
Klasszikus,az en csajomnal is ez volt. A megoldas tenyleg egyszeru es max egy ora. Ellvittem setalni, bedobtunk egy jegkremet, sz.xeltunk a parton es go haza. Zuhany es kaja utan aludtam is. Hetvegeig minden rendben volt.
4/4 anonim válasza:
Egyetértek az előzőekkel, menjetek el sétálni, vidd el kávézni vagy meginni valahol egy limonádét, nézz meg vele egy filmet vagy egy részt valamilyen sorozatból, mondd, hogy csináljatok pl sütit és segíts neki benne (ha más nem is de legyél ott), üljetek ki beszélgetni a levegőre ilyesmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!