Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki, ha nekem egy 15 éves fiú tetszik?
Figyelt kérdés
Szeretnék is vele egy kapcsolatot. Lány vagyok,12 éves2015. jún. 10. 15:36
1/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki :D
A lányoknak az idősebb fiúk jönnek be altalabn
2/6 A kérdező kommentje:
De nem úgy,hanem hogy a fiúnak ciki-e,ha megtudja :D
2015. jún. 10. 15:40
3/6 anonim válasza:
az!!
én felkötnélek a rákba, ha megtudnám. -.-
4/6 anonim válasza:
Miert kell ennyire bunkónak lenni????
5/6 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Attól is függ, hogy te mennyire vagy érett :)
6/6 anonim válasza:
A jó hír az hogy normális dolog az idősebb fiúkhoz vonzódnod. Rossz hír az hogy neki gáz lesz az tuti.
12 éves vagy még az ő szemében is egy kisgyerek. Egy 15 éves már nem hogy vele egykorút de idősebb lányokat néz. Én személy szerint vagy osztály társaim, iskola társaim abszolút komolytalannak tekintettük már a nálunk fiatalabb lányokat. Gyerekesek,komolytalanok, számukra és számunkra a szerelem két különböző fogalom volt :) És ez most se, sose változik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!