Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiu vagyok 15 éves leszek a nyáron a barátnőm most lett 14 már több mint 1 éve együtt vagyunk és nem tudja elfelejteni a múltam. Mit csináljak?
Most lett nemrég 14 és sokszor lefeküdtetek... komoly :D
Szerintem keress magadnak másik lányt, 20 éves korára több faxt fog a kezébe,mint te kilincset, ahogy kinéz,már ne haragudj.
Csakhogy ezt nem fogod tudni megakadályozni. Ellenben ha vele maradsz, akkor nagy eséllyel, nagyon meg fogod szívni a végén. A csaj játszik veled. Manipulál téged. Téged használ pajzsként, és majd te szenvedsz helyette.
Ha nem akarsz lelkileg kiégett roncs lenni pár éven belül, amig még vagy 100x megtapos téged, akkor most hagyod ott. Később egyre nehezebb lesz, és utána biztosan nem találsz majd egy éppelméjű lányt aki hajlandó lesz megvárni, amíg kigyógyúlsz a lelki sérüléseidből. Nem a csaj lelkisérült, hanem te leszel az ha nem lépsz sürgősen.
Ha hajthatatlan nem tudsz sokat tenni,a viselkedéséből ítélve még nagyon gyerek.
Az élet majd megtanítja dolgokra,ha annyira fontos neked, akkor ott leszel támasznak vígasznak,szép szerep...
Ne nagyon mutasd ki, hogy a bántásai célt találnak,kifelé ne mutass érzelmeket, mert még jobban fog szívatni.
Egyelőre várj,mást nem tehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!