Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiu vagyok 15 éves leszek a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiu vagyok 15 éves leszek a nyáron a barátnőm most lett 14 már több mint 1 éve együtt vagyunk és nem tudja elfelejteni a múltam. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nem tudja elfelejteni és úgy próbálja elfelejteni, hogy csokolózik másal meg mondta hogy rosszabbat is fog csinálni.Hogy tudnám megakadályozni?Nagyon szeretem meg azt mondja hogy ő is szeret.
2015. jún. 7. 07:29
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Elég sokszor lefeküdtünk már
2015. jún. 7. 08:34
 12/18 anonim ***** válasza:
Ha nem akar álandó barátot, akkor viszont jobb ha nem foglalkozol vele. Azt meg felejtds el, hogy miattad teszi amit tesz, ha azt mondta nem akar állandó barátot. A múltad csak kifogás ezek szerint arra amit csinál, hogy ne kelljen megmagyaráznia saját magának sem, hogy miért csinálja azt amit tesz. Ez így egyszerűbb. Ott vagy te aki szereted, és mivel már csináltál anno valami butaságot, amihez amigy semmi köze ha az előző kapcsolatodban történt, akkor már ráfogja erre a saját hülyeségét is, mert ez így a legegyszerűbb, mást hibáztatni a saját hibánkért.
2015. jún. 7. 08:38
 13/18 anonim ***** válasza:

Most lett nemrég 14 és sokszor lefeküdtetek... komoly :D

Szerintem keress magadnak másik lányt, 20 éves korára több faxt fog a kezébe,mint te kilincset, ahogy kinéz,már ne haragudj.

2015. jún. 7. 08:40
 14/18 A kérdező kommentje:
Nem akarok mást keresni, meg akkor is azt szeretném ha nem csinálna hülyeséget ha vele vagyok ha nélküle hogy ne rontsa el az életét ,megoldást szeretnék hogy mit beszéljek vele vagy mit csináljak ugy értem hogy nem ott hagyni!
2015. jún. 7. 08:45
 15/18 anonim ***** válasza:

Csakhogy ezt nem fogod tudni megakadályozni. Ellenben ha vele maradsz, akkor nagy eséllyel, nagyon meg fogod szívni a végén. A csaj játszik veled. Manipulál téged. Téged használ pajzsként, és majd te szenvedsz helyette.

Ha nem akarsz lelkileg kiégett roncs lenni pár éven belül, amig még vagy 100x megtapos téged, akkor most hagyod ott. Később egyre nehezebb lesz, és utána biztosan nem találsz majd egy éppelméjű lányt aki hajlandó lesz megvárni, amíg kigyógyúlsz a lelki sérüléseidből. Nem a csaj lelkisérült, hanem te leszel az ha nem lépsz sürgősen.

2015. jún. 7. 08:52
 16/18 anonim ***** válasza:

Ha hajthatatlan nem tudsz sokat tenni,a viselkedéséből ítélve még nagyon gyerek.

Az élet majd megtanítja dolgokra,ha annyira fontos neked, akkor ott leszel támasznak vígasznak,szép szerep...

Ne nagyon mutasd ki, hogy a bántásai célt találnak,kifelé ne mutass érzelmeket, mert még jobban fog szívatni.

Egyelőre várj,mást nem tehetsz.

2015. jún. 7. 08:53
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat majd meglátom mi lesz én nem akarom otthagyni!
2015. jún. 7. 09:19
 18/18 Interferencia ***** válasza:
Holy shit!
2015. jún. 7. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!