Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon duci lányok: hogy reagáltok, ha kiderül hogy egy fiúnak nagyon tetszik az alakotok?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez kisebbségi álláspont, de ha mégis ilyet tapasztaltok, tudtok neki örülni?:-)
17/F
2015. jún. 6. 14:33
11/14 anonim válasza:
orulnek neki de nem hinnem el :D van egy sajat velemenyem magamrol, es ezt nem nagyon tudjak bennem megvaltoztatni. en szeretem
magam szepnek is tartom magam de ha kilepek az utcara tudom hogy masok nem ezt gondoljak rolam.
12/14 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszenek a ducibbak írhatnának is! Ha kedvük lenne szeretni
13/14 xMazsolax válasza:
Előszőr kételkednék kicsit de ha tényleg tetszik neki akkor szörnyen boldog lennék^_^ 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!