Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem beteges?
Figyelt kérdés
Van két osztálytársam akik járnak. 2 hónapja. Minden szünetben ott tapizzák egymást és smárolnak. ez még nem is lenne borzasztó, de az egesz osztaly szme láttára, és 7.ESEK VAGyUNK!! sőt a srácnak 5. óta , 3 csaja volt, mind az osztályból.!! évente egy csaj... egyik kidobta mert tapizta, a másikat lesmárolta majd többet nem állt vele szóba..... A "barátnőmnek" meg van annyi esze h járjon vele , mert sztem azt gondolja, h vele majd komoly lesz... De komolyan, miert kell ezt nézzem HETEDIKBE?! smaci, tapi, seggmarkolászás (melle nincs a lánynak még... csak "kapcsolata") Szerintem ez beteges, vélemény? (bocsi a hibákért)2015. jún. 5. 22:09
11/12 A kérdező kommentje:
A meghágni szót nem tudom hova tenni... De amúgy nekem is van barátom, de mi normális szinten tartjuk magunkat. Nem 40 ember elott csokolozunk, és le bírunk szakadni egymásról..... Am a csaj majd jövőre rájön mekkorát hibázott mikor szakítás után kerülgetnie kell az osztályba. Jövőre ugy is új csaja lesz
2015. jún. 30. 22:58
12/12 anonim válasza:
Nem mostani a kérdés, de: Nekem is volt ilyen oszt. társam (vagyis ugye 2) nagyon gáz és undorító, de soha senki nem mondta a szemükbe, szóval egész 8. osztályba ezt csinálták >.<
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!