Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gépezik folyton a barátnőm?
2 éve nála élek, a ház két felé van osztva, mi a kisebb részben élünk, az anyja a nagyobban.
Mostanában, kb fél éve, folyton azt csinálja, hogy átmegy a nagy házba az anyjához, és az anyja gépén gépezik, szinte egész nap, pedig itt van a kis házban a laptopja, azon is tudna.
Amúgy meg azért megy oda, mert tudja, hogy én nem szeretek annyira az anyjához átmászkálni, és azt is, hogy szerintem értelmesebben is el lehetne tölteni a napokat gépezésnél. De ő mégis átmegy és csinálja, ráadásul ha ott van az anyja ezért még durvábban sem szólhatok, mert az anyja rögtön bevédi, hogy én mit veszekszek a házában...
Szerintem már nem szeret, azt akarja, hogy elhúzzak, és direkt csinálja.
Ja az a vicc, hogy mielőtt ideköltöztem az volt, hogy jajj ő már annyira várja, hogy a kis házban lakhasson és ne kelljen az anyjával tölteni a napot... Aztán az kb másfél évig így is volt, aztán egyre gyakrabban gépezett, meg volt ott, most meg lassan egész nap.
Ráadásul az öccse feltette a simset az anyja gépére és azzal is rengeteget játszik. Érted, simsezik amikor a párja bent várja a ház másik felében, ez milyen már?
Nyugi van. Miert nem probalod ki te is ? A Sims egy idoigenyes es izgalmas jatek. Miert nem beszeltek meg egy intervallumot amin belul o jatszik te meg lefoglalod magad massal?
Az en baratom programozo, ha nala vagyok vagy o itt szoktunk egyutt jatszani vagy ha o epp dolgozik vagy youtubeozik en addig rajzolok vagy jatszok mast aztan ismet egymassal foglalkozunk. Kell egy kis elvonulas mindenkinek (ja es mi mar tobb mint 3 eve egyutt vagyunk)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!