Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm 14 éves, és modellkedésre kérték fel. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
19 vagyok, és egy elég ismeretlen modellügynökség felkérte barátnőmet, fotózásra. Nos, nekem ez az egész nem tetszik, főleg úgy, hogy a lány szüleinek beleegyezése szerintük "nem szükséges". Ez az egész bűzlik. Mit tegyek?2015. jún. 2. 16:23
2/10 anonim válasza:
Mi tehetsz? Észheztéríted kicsit. A barátnődnek mondod kérje el a modellügynökség nevét (vagy kérje el a címet) és keressétek ki google-n ha nem lesz fent akkor kamu az egész. Mostanában egyre több fiatal dől be az ilyen kamunak mert "jó lehetőség". Közben más lesz mint amit várna. Ha kiderül kamu, akkor rendőrség!
3/10 anonim válasza:
19 évesen 1 kis 14 évessel? nem semmi
max k***a lesz belőle.
4/10 anonim válasza:
Csak közölném, hogy lényegtelen kamu-e vagy sem, mivel kiskorú.
5/10 anonim válasza:
#4: 14 éves korában szülői beleegyezéssel mehet fotózásra egyedül is. De nem tudom hallottál-e már arról hogy gyerekeket fotóznak és reklámokhoz keresnek. "Csak közölném" veled.
6/10 anonim válasza:
#5 Csak közölném veled, hogy éppen a kiskorúsága miatt van szükség szülői beleegyezésre. Ha nem tűnt volna fel a kérdésben, ilyen szerintük nem kell...
7/10 anonim válasza:
#6: De arról nem volt szó hogy a szülei írnak-e vagy sem. Te kijelentetted lényegtelen hogy kamu-e... De így is el tud menni ha "kiskorú". Mivel nem kéri a "fotós" a papírt róla. Inkább le kéne beszélni róla! De te nem ezt teszed....
8/10 anonim válasza:
1. Nem az én dolgom róla lebeszélni.
2. Eleve törvénytelen lenne úgy fotózni (azaz dolgoztatni) egy kiskorút, hogy nincs szülői beleegyezés.
Így aztán szerintem teljesen lényegtelen, kamu-e az ügynökség vagy sem, mert lehet, hogy csak kattintanak pár képet, de akkor sem lesz legális az egész.
9/10 anonim válasza:
Ez egy hatalmas átverés!! Nehogy belemenjetek.
10/10 anonim válasza:
Szólj a rendőrségnek, van egy olyan érzésem, érdekelni fogja őket a modellügynökség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!