Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy szerezzem vissza?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szerezzem vissza?

Figyelt kérdés
Félév előtt másik iskolába kerültem,az egyik nyolcadikos lánnyal nagyon jó barátok lettünk, de ő féltékeny volt rám mert neki nem volt olyan barátja aki foglalkozott volna vele.Eltelt egy hét az osztálytársaim bemutattak egy két évvel idősebb fiúnak.Megtetszettem neki egy hónapon keresztül minden este eljött hogy lásson.Nagyon megkedveltem, kb. egy hét után feltette a kérdést, igent mondtam.A barátnőm nagyon féltékeny volt, és azt mondta hogy ne foglalkozzak vele, mert ha úgy szeret akkor "küzdjön meg értem" nem értettem a felfogását de mivel ő volt a legjobb barátnőm azt tettem amit ő mondott.Nem tudtam hogy féltékeny, sokan mondták, eléggé egyértelmű volt pedig pl: Ha eljött, akkor a barátnőm visszafogott hogy várjon még rám, ezt akkor sem értettem hiába kérdeztem meg tőle ő csak a szokásos szövegét mondta hogy " egy fiúnak küzdeni kell egy lányért", volt olyan is hogy nekem azt mondta hogy menjek haza a fiú nem fog eljönni mert megy meccsre, másnap a többi gyerek mondta hogy négy órát várt a szakadó esőben.Egy nap elteltével este megint jött és megkérdezte miért nem voltam, nem mertem elmondani neki hogy a barátnőm küldött haza mert a testvérével nagyon jóban voltak.Azt mondtam neki hogy rosszul voltam.Reggel bejött az iskolába csak azért hogy velem legyen, nem vettem észre.A barátnőm egész nap " ráncigált hogy vele legyek" A barátom odaállt mellém és leszólított elhúzott hogy beszélgessünk.Alig bírtunk beszélni pár mondatot, becsengettek, a barátnőm ahogy észrevette hogy vele vagyok odajött és elhúzott.Este a fiú azt üzente a barátnőmmel hogy szakít velem mert így nem megy hogy nem foglalkozok vele, alig beszélünk.Reggelre a fiú összejött a barátnőmmel, egész nap sírtam.Egy hét után a volt barátnőm bocsánatot kért hogy elvette tőlem, nem bocsájtottam meg.Új barátaim lettek és azt mondták hogy :" csesszek ki vele".Nem tudom hogy a fiú fülébe hogy került hogy bántani szeretném a barátnőjét.Rám írt és megkérdezte az egyik barátján keresztül hogy féltékeny vagyok-e és hogy gondoltam hogy bántani akarom a barátnőjét.Megmondtam neki az igazat hogy nem vagyok féltékeny, nem akarom bántani, nekem mindegy hogy kivel van legyen boldog.Visszaírt a volt barátnőmnek egyik osztálytársa hogy szálljak le róla mert bajok lesznek.Ezután nem beszéltem a fiúval, úgy hallottam hogy összevesztek és hogy szakítottak. ( de nem biztos ) hogy kérdezzem meg tőle hogy szakítottak-e anélkül hogy azt higgye féltékeny vagyok ?Hogy írjam meg neki hogy szeretnék vele újra járni, és hogy nem viselkednék így vele.

2015. máj. 31. 15:57
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem ne foglalkozz vele, máskor meg ne higgyél el mindent. mondjuk barátodat se értem, hogy minek várt 4 órát, ahelyett h 10-15 perc késés után felhívott volna telefonon... hazudozni meg főleg nem kellett volna ("rosszul voltam"). szerintem egyelőre max beszélgetni próbálj a fiúval. és többet ne legyél ilyen hiszékeny, inkább gondolkozzál, a saját érdeked...
2015. máj. 31. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!