Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú osztálytársam pár hónapja mellettem ül, azóta tök jókat beszélgetünk, néha úgy érzem lehet valami, de van barátnője. Félreértek valamit?
Az a tipikus intelligens, udvarias, de eszméletlen laza srác -még dobol is-. 2 éve vagyunk osztálytársak, nem túl sokat beszélgettünk eddig, de köszöntünk mindig meg ha volt miről beszéltünk.
Most viszont együtt vagyunk rengeteg órán -közös faktok- és tényleg rengeteget beszélünk. Na már most, elég közvetlen srác, többször hajtotta a vállamra a fejét, van hogy fél perceket nézünk mosolyogva mélyen egymás szemébe. Legutóbb egyértelműen lepillantott a számra is.
Ez mind szép és jó.. És bizony, most jön az a bizonyos de...
A srácnak van barátnője, már nagyon régóta együtt vannak -nem rég volt valami probléma, szakítottak, mert nem működött, de most megint határozottan együtt vannak-.
Én értek félre valamit, vagy ez teljesen normális dolog és semmit nem szeretne a a barátságon kívül?
Előre is köszi a válaszokat! :) 17/L
Hát figyelj igazából erre csak ő adhat választ mert ez nagyon sok mindent jelenthet. Mondjuk én ugyan ezt csináltam egy sráccal amikor éppen rosszba voltam a pasimmal. Egyre jobban összebarátkoztunk, összemelegedtünk, éreztem hogy bejövök neki, és már totál belém volt zúgva mégse álltam le, sőt élveztem a helyzetet, igazából én is kedveltem őt, de a legelejétől kezdve tudtam hogy eszem ágában nincs szakítani a pasimmal. Talán ő is így van veled, élvezi a kitüntetett figyelmedet, bír téged, talán tetszel is neki, de csak szórakozik.
Persze azt is jelentketi hogy össze akar jönni veled, amit én meséltem el az csak az én példám volt.
A vállrahajtós történethez hozzátartozik, hogy közvetlenségéből adódóan ez nála tényleg természetes (szerintem). Megkérdezni pedig azért nem szeretném, mert ugyan álom srác, de nem vagyok belezúgva, így nem áldoznám be a barátságunkat (főleg a barátnő-tényező miatt is). Csak kíváncsi voltam, hogy mit gondoltok erről.
A második válaszolónál látok rációt a dologra, de igazából megfelel a helyzet jelenleg nekem is, próbálom nem hagyni magamat becsapni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!