Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jó ötlet?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó ötlet?

Figyelt kérdés
Szóval hol is kezdjem..Volt egy srác akivel kavartam pár alkalommal(nem feküdtünk le)..sajnos kapcsolat nem alakult ki belőle, mert Ő inkább az a fajta fiú aki mindig más lánnyal van és nem bír egynél megállni..de nagyon jól tudta hogy simán összejönnék vele..de nem is ez a lényeg..az egyik barátjával összejöttem és hát azóta elég furcsán viselkedik velem a srác, amikor valahol összefutunk..de Ő mondta azt hogy nem szeretne kapcsolatot mert nem szeretne megbántani ha valami olyat tesz..de amikor meglát engem és a haverját együtt furcsán viselkedik..és nem értem hogy miért. a lényeg az hogy nem tudok dönteni..meghívtak egy születésnapi buliba..ahova a barátommal mennék de Ő is ott lesz mivel egy társaság..a helyemben elmennétek a születésnapi bulira..vagy inkább nem hogy kerüljétek a kínos helyzeteket.? és még a kérdésem az lenne hogy miért viselkedik így velem az a srác? előre is köszönöm a válaszokat:)
2015. máj. 27. 17:26
 1/6 anonim ***** válasza:
én elmennék a bulira! azért viselkedik így a srác mert féltékeny a haverjára
2015. máj. 27. 17:40
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy válaszoltál...hát lehetséges..de akkor miért nem lépett akkor amikor meg volt rá az esély?
2015. máj. 27. 17:54
 3/6 anonim ***** válasza:
mert lehet igazán szeret :D
2015. máj. 27. 18:04
 4/6 A kérdező kommentje:
De akkor miért kavar minden hétvégén más lánnyal?:D
2015. máj. 27. 18:14
 5/6 anonim ***** válasza:

Annyi ilyen birka gyökér van :D Te is érzed. Féltékeny, csak magának sem meri bevallani. Sajnos, saját tapasztalat, ezek nem úgy működnek, hogy majd rájön és akkor nagy durr és csókjelenet... ( pedig én vártam :D )

Én sosem szoktam feltenni magamnak a kérdést, hogy elmenjek-e egy buliba. Talán még arra is van esély, hogy némi ital hatására megnyílik.

Szereted te egyáltalán a barátodat? Összejönnél ezzel a fickóval még?

2015. máj. 28. 00:46
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát hogy is mondjam..nem érzem azt hogy annyira szeretném de azért még is érzek iránta valamit, amikor a barátommal találkozok akkor elvagyok vele úgy érzem hogy szeretem..de ha több napig nem találkozunk akkor nem hiányzik annyira mint kéne...Igen, látok rá esélyt hogy összejönnék vele, mivel azért Ő volt az aki annyira "megfogott"..az túlzás lenne ha azt írnám hogy szerelmes vagyok belé...de úgy érzem hogy többet érzek iránt mint amit egy egyszerű kavarás után kéne.
2015. máj. 28. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!