Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért van, mit tegyek ellene?
15/F
Volt már 3 komolyabb kapcsolatom, de mostanában nem tudok másra gondolni csak a lányokra. Sosem volt ez meg így ennyire erősen. Bármikor meglátok egy velem egyidős lányt már azon gondolkodom h lekéne szólítani, és ha meglátok valakit csókolózni akkor egyenesen szomorú leszek, vagy pedig irigy. Kezd elég idegesítő lenni a dolog. Ez nem olyan "vágy", nem is tudom minek hívjam, és nem, nem csak dugni akarok, az az érzés tudom milyen :D
Ismerős érzés... vagyis nem egészen :D Körülöttem mindenkinek volt már komolyabb kapcsolata én meg még szerelmes sem voltam... :( tudok várni nem arról van szó de tudom milyen rossz érzés látni, hogy mások boldogok teneked pedig ilyenben nincs részed. Ilyenkor én mosolygok tovább és örülök hogy a barátaimnak jó. :)
Szerintem ráérek ezzel foglalkozni jó lenne, de megvagyok párkapcsolat nélkül is, álmodozni mindig lehet :) Szóval azt tanácsolom neked mint magamnak, várj és mosolyogj majd el jön az idő mikor neked is lesz valakid, akit igazán szerethetsz :)
most így visszaolvasva elég fura hogy magamnak adok tanácsot :D
3. vagyok
bocsi hogy nem tudtam igazán hasznosat mondani
Miért van: Hiányzik valaki mellőled
Mit tegyél ellene? Keress valakit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!