Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondhatnám el a szüleimnek, hogy a nálam 10-20 évvel idősebb pasik jönnek be? Ha lenne párkapcsolatom egy ilyen férfival, hogy mutassam be nekik? 18/L
Huhh, mennyi negatív komment. Csak tudnám, hol árt Nektek a kérdező ezzel a preferenciájával. Na mindegy.
Hogy válaszoljak is: elsősorban a szüleidet kellene ismerni elsősorban, hogyan gondolkoznak ezekről a dolgokról. De gyanítom, ha feltetted a kérdést, nem lehetnek túl nyitottak.
Én 28 voltam, amikor összejöttem a 17 éves barátnőmmel, és az ő szülei, pontosabban az anyukája ellenezte a dolgot, de nem volt rosszindulatú, inkább bizalmatlan. Az apukáját kb semmi se érdekelte. Nagyon lassan, de jóba lettünk, 1 év eltelte után látta, hogy inkább jó hatással vagyok a lányára.
Meg persze a párodtól is függ, de ez egy jó próbatétel neki, hogy megérti-e azt, hogy Neked a szüleid is fontosak, és leül-e Velük egy asztalhoz akkor is, ha tudja, hogy bizalmatlanok vele szemben. Hogy megteszi-e ezt Érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!