Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert csokolt meg?

Figyelt kérdés

Hetvegen buli volt..egyik baratom kerdezte,hogy megyek-e,mert o is jon...mondtam neki,hogy megyek..es irta,hogy akkor majd elleszunk jo sokaig.. aztan a buliba egyutt voltunk majdnem egesz este,mindketten piasak voltunk..de o jobban,mint en..szerencsetlennek keresztbe alltak a szemei..es egyszercsak latom,hogy le akar kapni...eloszor nem engedtem..aztan megint probalkozott es en hagytam.. onnantol kezdve pedig megint es megint....meg kezenfogva setaltunk az utcan..aztan masnap ramirt,hogy emlekszik,hogy smaroltunk..es bocsanatot kert..mondta,hogy kicsit tobbet ivott,mint kellett volna..es hogy o nem akar tobbet baratsagnal..en ezt eddigis tudtam..a gaz az,hogy tavaly nyaron bele voltam zugva es azt hittem mostanra mar elfelejtettem,de most,hogy volt ez az este meg jobban felerosodtek bennem az erzesek,amik ezekszerint nem multak el...es most teljesen ossze vagyok zavarodva..

Szerintetek tenyleg csak a pia miatt viselkedett igy velem?

2015. máj. 25. 20:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez a tipikus "nézem magát hölgyem és azon gondolkodom ,hogy tetszik-e már nekem vagy igyak még"?
2015. máj. 25. 20:30
 2/9 anonim válasza:
Nagy valószínűleg megtette azt amit gondolt. Ha akarsz tőle valamit hát kezdeményezz. Nem fogja leharapni a fejed érte. Mond neki, hogy te nem bánod a csókot és esetleg jó lenne, ha több is lenne. (Szerintem csak félt, hogy megbántott, vagy nem mer lépni :) )
2015. máj. 25. 20:32
 3/9 anonim ***** válasza:
Utolsónak van igaza. Részeg ember nem hazudik.
2015. máj. 25. 20:37
 4/9 A kérdező kommentje:
Igazabol csak arra lennek kivancsi,hogy tenyleg igaz-e,hogy a reszeg ember a legoszintebb? En mondtam neki miutam megcsokolt,hogy "tudom,csak azert csokoltal meg,mert ittal." Es erre azt mondta,hogy dehogyis... annyira ossze vagyok zavarodva.,,amikor jozan volt meg akkoris tok felreerthetoen viselkedett velem,akkoris atkarolt meg melyen a szemembe nezett.. kezdemenyezni meg mar nem merek,mert megmondta,hogy csak baratkent tekint ram..
2015. máj. 25. 20:44
 5/9 anonim ***** válasza:

Az ember részegen ritkán hazudik... :)

Magamból kiindulva.

De ha csak játszani akar, akkor mondhatja azt, hogy ő szólt, hogy nem akar többet, úgyhogy "kockázatos" lenne feleleveníteni a régmúlt érzelmeit.

2015. máj. 25. 20:59
 6/9 anonim válasza:

A második vagyok :)

Abban egyetértek az előttem szólóval, hogy ne említsd meg neki a régi érzéseidet.

általában az emberek 75%-a részegen mindig igazat mond :)

2015. máj. 25. 21:04
 7/9 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen az eddigi valaszokat,varom a tovabbiakat is! :)
2015. máj. 25. 21:19
 8/9 anonim ***** válasza:

Őszintébb az ember részegen.

Mondd neki, hogy nem sajnálod egyáltalán és jó volt.

2015. máj. 25. 21:42
 9/9 anonim ***** válasza:
A részeg ember a legőszintébb, de a pia semmire nem mentség. Részedről sem.
2015. máj. 25. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!