Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Mitől tud gáz lenni egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mitől tud gáz lenni egy csaj a szemetekben?

Figyelt kérdés
Új osztályba kerültem, és nagyon hülyén viselkedek sok, velem egykorú új ember között. Amikor egy-kettő van, akkor oké, de röhögök, hülyeséget beszélek, és vörös vagyok. Na hát képzeljétek, amikor valaki tetszik is...

2015. máj. 25. 18:04
 1/9 anonim ***** válasza:
67%
Ha azt hiszi, hogy olyan szép, népszerű, nagyképü közbe sehol semmi az elég ciki. Az se jó ha visszahúzódó, nem beszél senkivel, ha viccelődnek vele nem érti a humort, ha probálnak beszélgetni vele akkor alig akar megszólalni. Egy ilyen csajjal nem barátkoznék.
2015. máj. 25. 18:09
 2/9 anonim ***** válasza:
Majdnem minden csaj gáz,aki megállás nélkül tudja fosni a szót az okostelefonján és egész nap azt nyomkodja,ha kell,ha nem.Aki nem ezt csinálja közületek,arra már érdemesebb odafigyelni:)A leírtak egyébként kamaszlányra vallanak.Ilyet minde csaj csinál egyébként.Ez legyen az életed legnagyobb problémája.Amire leginkább figyelj oda,hogy ne a telefonhoz menj férjhez.:D
2015. máj. 25. 18:12
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha arrogáns, egoista, nagyképű, megalomán, önző, könnyűvérű, vastag vakolattal, esetleg a túlzott szolárium/barnító használata miatt. Biztos jutna még eszembe, de hirtelen ezektől tud gáz lenni a szememben.
2015. máj. 25. 18:15
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha egy lány buta. És itt most nem arra gondolok, hogy nehezen tanul, hanem arra, hogy nem is akar tanulni egyáltalán.
2015. máj. 25. 18:24
 5/9 A kérdező kommentje:

Nem szeretek elbújni a telefonomba, csak ha nagyon unatkozok, és nincs felém senki, vagy ha nagyon fontos :)

Köszi az eddigi válaszokat.

Így lassan a 18 fele annyira szánalmasnak érzem magam... :D 20an vagyunk, abból 14 fiú. Képzelhetitek... :D

2015. máj. 25. 18:27
 6/9 anonim ***** válasza:

Hullarészegre issza magát,és összehányva nekem kell hazavinnem a kocsimmal,vagy betuszkolni egy taxiba.

Káromkodik,köpköd,verekszik. (Magyarul mint egy bunkó fiú,úgy viselkedik)

Flegmaság,tiszteletlenség,és a nagyképűség.

Az ilyennek meg is mondom a magamét,mikor ráköszönök,és egy Hellót nem tudna búgni az orra alatt,vagy egy köszit,ha kinyitom neki az ajtót stb stb.

18F

2015. máj. 25. 18:58
 7/9 anonim ***** válasza:

-tacssrészegre issza magát

-ri.bancoskodik

-kavargat

-okosnak hiszi magát, közben nem az

-minden második srác kellene neki

-bunkó

-hangosan beszél és nyerít a folyosón vagy bárhol

-indokolatlanul sok sminket használ

-sűrűn váltogatja a pasijait

2015. máj. 25. 19:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Kérdező te a fiuk létszámát erősíted vagy a lányokét?:)
2015. máj. 25. 22:01
 9/9 A kérdező kommentje:

hímnős vagyok

Amúgy bocsi, ha nem egyértelmű, de lány vagyok.

2015. máj. 25. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!