Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok melyik fontos egy fiunál?
Helyes vs okos(3,7-es átlagtól)
Én magam 3,8 vagyok és a kinézetem olyan 7/10
Van esélyem nálatok?
Helyesírásért sorry
Az 1. Válaszolónak
-nincs iphonom(helyette vettem egy 699990,- gépet
-a hajam kb 5 cm hosszu nem zselezett kócos de valamiért mindig puha
-jelenleg sauth parkos póló van rajtam
-farmer
-nemtudom milyen márkájú cipő(márkás csak hülyevagyok hozzá
3,8 azért van mert vashiányos voltam, félévkor pedig (a vashiányom miatt) 2,9 és onnan javítottam úgyhogy szerintem elég jó
Lehet ,hogy 2,9-ről felhozva jó a 3,8 , de számomra a 3,7-es átlag még messze nem jó tanuló , hanem mondjuk 4,2-4,3-tól jó. Persze nem az a fő szempont a(z igaz) szerelemben , csak olyan jó érzés büszkének lenni mikor a barátom kikapja a kitűnőjét. De ha nem lenne az akkor is szeretném.
Egyébként a jegyek sokszor nem tükrözik az intelligenciát , a skálán való pontozása a külsőnek pedig úgyis relatív ,mert van akinek abszolút az esete vagy és 10/10-nek lát van akinek meg egyáltalán nem és csak 2-t kapsz a tízből.
Légy türelmes és megtalálod a lányt akinek te kellesz :)
,,-nincs iphonom(helyette vettem egy 699990,- gépet ''
Te kit nézel hülyének? 1 Forintod nincs gépben max a szüleidé...
Mit számít az átlag? Lehet valaki 5.3-as (egyetemen mielőtt pattognál), de attól még lehet hülye az élethez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!