Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok melyik fontos egy fiunál?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gergő11111111111 kérdése:

Lányok melyik fontos egy fiunál?

Figyelt kérdés

Helyes vs okos(3,7-es átlagtól)

Én magam 3,8 vagyok és a kinézetem olyan 7/10

Van esélyem nálatok?

Helyesírásért sorry

2015. máj. 24. 21:06
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Figyelj ez fiulogika,szerintem megkérdeztm amit akartam, köszönöm a "normális" válaszokat már ha van ilyen. Válaszokat azért szerintem még várok. Aki a he@esírásommal basztat az meg nem érdekel
2015. máj. 25. 07:55
 12/14 A kérdező kommentje:

Az 1. Válaszolónak

-nincs iphonom(helyette vettem egy 699990,- gépet

-a hajam kb 5 cm hosszu nem zselezett kócos de valamiért mindig puha

-jelenleg sauth parkos póló van rajtam

-farmer

-nemtudom milyen márkájú cipő(márkás csak hülyevagyok hozzá

3,8 azért van mert vashiányos voltam, félévkor pedig (a vashiányom miatt) 2,9 és onnan javítottam úgyhogy szerintem elég jó

2015. máj. 25. 08:34
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Lehet ,hogy 2,9-ről felhozva jó a 3,8 , de számomra a 3,7-es átlag még messze nem jó tanuló , hanem mondjuk 4,2-4,3-tól jó. Persze nem az a fő szempont a(z igaz) szerelemben , csak olyan jó érzés büszkének lenni mikor a barátom kikapja a kitűnőjét. De ha nem lenne az akkor is szeretném.

Egyébként a jegyek sokszor nem tükrözik az intelligenciát , a skálán való pontozása a külsőnek pedig úgyis relatív ,mert van akinek abszolút az esete vagy és 10/10-nek lát van akinek meg egyáltalán nem és csak 2-t kapsz a tízből.

Légy türelmes és megtalálod a lányt akinek te kellesz :)

2015. máj. 25. 09:10
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

,,-nincs iphonom(helyette vettem egy 699990,- gépet ''

Te kit nézel hülyének? 1 Forintod nincs gépben max a szüleidé...

Mit számít az átlag? Lehet valaki 5.3-as (egyetemen mielőtt pattognál), de attól még lehet hülye az élethez...

2015. máj. 25. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!