Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az első pár csók csak nekem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az első pár csók csak nekem volt rossz?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, cikinek éreztem, hogy még nem csókolóztam,ezért a legjobb fiú barátommal megbeszéltük, hogy megcsináljuk. Megvolt tervezve, nem vagyok belé szerelmes, érzelem nélküli volt. Illetve 3szor próbáltuk meg ő élvezte, én nem annyira. Nem tudom úgy érzem nem nekem való. Jobb lesz? Belejövök?

2015. máj. 23. 23:10
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én sem annyira élveztem a csókjaimat, talán azért, mert egyik lányt sem szerettem igazán. Szerintem ez állhat nálad is a háttérben.
2015. máj. 23. 23:14
 2/8 anonim válasza:
90%
Én az elsőtől kajakra rosszul voltam, pedig semmi gond nem volt csajjal, de még kicsit hányingerem is volt, pedig nem volt büdös vagy rossz izű a szája, sőt mi több finom volt, de ahogy elment tisztára rosszul éreztem magam. Azóta se szeretem annyira mert a legtöbb lány nem csinál túl sok mindent, csak csókolgat inkább, de azért tud az "édes" lenni.
2015. máj. 23. 23:19
 3/8 A kérdező kommentje:

Talán, én is ezen gondolkoztam, hogyha olyannal csinálnám akit szeretek(vagy tetszik) az élvezetes tudna lenni?

Szinte nyűgnek éreztem ezt az egész csókolózást. Vagy lehet hogy a fiú volt ügyetlen?

De állítólag nem voltam benne rossz.

2015. máj. 23. 23:20
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Férfiként én se voltam szerelmes azokba, akiket életemben először megcsókoltam, viszont a vonzalom megvolt és mindegyiket élveztem.
2015. máj. 23. 23:46
 5/8 anonim válasza:
100%

Jajj nekem is sajnos. 2 évvel az első csókom után találtam olyan fiút,akivel isteni volt a csókolózás.

Már eltelt sok-sok év, és nehéz olyat találni,akivel minden klappol. De mindenekelőtt a csók nagyon fontos,és jó jel,hogy akivel jó a csók,azzal más is jó lesz.Akivel rossz a csók,még 2-3 próbálkozás után is,azzal ne kerülj kapcsolatba.

2015. máj. 23. 23:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Nyelvel is csináltátok?
2015. máj. 24. 00:16
 7/8 A kérdező kommentje:
Igen, azok jobbak voltak
2015. máj. 24. 08:18
 8/8 anonim válasza:

Nekem borzalmas volt. Volt ez a srác és egyszerűen valahányszor megcsókolt elkapott a hányinger.!😣

Rendesen imádkoztam, hogy aznap ne találkozzunk és ne kelljen megcsókolnom. Évekkel később os rossz volt. Most van egy srác akivel csak egyszer így kavartunk és az alatt a pár óra alatt vagy 10-15-ször biztosan megcsókolt és rendesen bele borzongtam annyira jó volt. Nem akarok vele összejönni, de a csókjára tudok csak gondolni és, hogy most bárcsak újra megtenné.

2016. júl. 1. 22:04

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!