Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első pár csók csak nekem volt rossz?
Talán, én is ezen gondolkoztam, hogyha olyannal csinálnám akit szeretek(vagy tetszik) az élvezetes tudna lenni?
Szinte nyűgnek éreztem ezt az egész csókolózást. Vagy lehet hogy a fiú volt ügyetlen?
De állítólag nem voltam benne rossz.
Jajj nekem is sajnos. 2 évvel az első csókom után találtam olyan fiút,akivel isteni volt a csókolózás.
Már eltelt sok-sok év, és nehéz olyat találni,akivel minden klappol. De mindenekelőtt a csók nagyon fontos,és jó jel,hogy akivel jó a csók,azzal más is jó lesz.Akivel rossz a csók,még 2-3 próbálkozás után is,azzal ne kerülj kapcsolatba.
Nekem borzalmas volt. Volt ez a srác és egyszerűen valahányszor megcsókolt elkapott a hányinger.!😣
Rendesen imádkoztam, hogy aznap ne találkozzunk és ne kelljen megcsókolnom. Évekkel később os rossz volt. Most van egy srác akivel csak egyszer így kavartunk és az alatt a pár óra alatt vagy 10-15-ször biztosan megcsókolt és rendesen bele borzongtam annyira jó volt. Nem akarok vele összejönni, de a csókjára tudok csak gondolni és, hogy most bárcsak újra megtenné.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!