Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen indokkal írjak rá?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen indokkal írjak rá?

Figyelt kérdés
Van egy lány,szeretném megismerni,de az a baj,hogy két évvel idősebb,és nem tudom hogy kezdjem el az ismerkedést,nagyon szeretnék vele beszélgetni,de egyszerűen nem tudom hogy milyen indokkal írjak rá. Csak látásból ismerjük egymást,egy suliba járunk,de nem merek odamenni hozzá,mert egy kicsit önbizalomhiámyos vagyok,kicsit nagyon :D És félek,hogy elutasít,merthogy fiatalabb vagyok 15F

#Most_nincs_kedvem_kulcsszavakat_írni
2015. máj. 23. 18:24
 1/2 anonim ***** válasza:

"Szia, ugye nem gond, hogy kiírtam egy kérdést rólad gyakorin?" :DD

Na, de most komolyan:

"Szia, egy iskolába járunk, szimpatikus vagy, szeretnélek megismerni."

Utána meg szimplán kérdezgetsz, mintha omeglén lennél.

2015. máj. 23. 19:13
 2/2 anonim ***** válasza:

Csak egyszerűren írd neki:

"Szia :) Mizu?"

vagy

"Szia, a suliból ismerlek, és szeretnék megismerkedni veled"

vagy vegyitve a kettőt:

először írd neki hogy szia mizu, majd miután válaszolt, mondd neki hogy honnan ismered és mit szeretnél

(rám így szoktak írni fiúk, aztán a többi majd kialakul, hogy lesz e belőle vmi vagy nem)

2015. máj. 24. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!