Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nincsen olyan lány, aki atlagos, szolid es nem arra megy, hogy minnel jobban ki tegye amije van vagy razza magat es olyan laza legyen mint a riga lanc, hol vannak ilyen atlagos rendes lanyok? Sajnos eddig nem talalok ilyet.19/F
Attól, hogy valaki szolid, még nem kell szürke egérnek lennie. Például én egész átlagos vagyok, tehát nem rázom magam nem játszok T-rex-eset és nem szórakozok a fiúkkal, ennek ellenére népszerű vagyok, mindenki szeret mert nem játszom meg magam, én a népszerűségemért nem küzdöttem egyszerűen van. Szóval vannak ilyen lányok akik "átlagosak" bár ez nem jó kifejezés hiszen az emberek ha igazán megismered őket egyáltalán nem átlagosak és ez mindenkire vonatkozik, lehet hogy nem mutat magából sokat... belül viszont egyéniség. Visszatérve a szürke egérkékre, nekik is van egyéniségük csak kell egy rendes fiú aki előtudja ezt csalogatni akinek meg tud nyílni és máris megtelik színekkel. :) Szóval érdemes figyelni lehet észre sem veszed, és régóta ott van az orrod előtt, akár falakkal körülvéve akár falak nélkül :)
Remélem azért segítettem valamennyit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!