Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert nincsen olyan lány, aki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nincsen olyan lány, aki atlagos, szolid es nem arra megy, hogy minnel jobban ki tegye amije van vagy razza magat es olyan laza legyen mint a riga lanc, hol vannak ilyen atlagos rendes lanyok? Sajnos eddig nem talalok ilyet.19/F

Figyelt kérdés
2015. máj. 21. 21:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen lányok csak a fiúk nem képesek őket észrevenni!!!!!!
2015. máj. 22. 05:09
 12/19 A kérdező kommentje:
De hol?:o
2015. máj. 22. 07:38
 13/19 anonim válasza:
merre laksz??
2015. máj. 22. 20:05
 14/19 A kérdező kommentje:
Budapest
2015. máj. 22. 20:13
 15/19 anonim válasza:
Hidd el, vannak csak észre sem veszed őket. Nem a te hibádból, hanem azért, mert a pláza cicák mindenkit eltaposnak....
2015. máj. 23. 21:45
 16/19 anonim ***** válasza:

Attól, hogy valaki szolid, még nem kell szürke egérnek lennie. Például én egész átlagos vagyok, tehát nem rázom magam nem játszok T-rex-eset és nem szórakozok a fiúkkal, ennek ellenére népszerű vagyok, mindenki szeret mert nem játszom meg magam, én a népszerűségemért nem küzdöttem egyszerűen van. Szóval vannak ilyen lányok akik "átlagosak" bár ez nem jó kifejezés hiszen az emberek ha igazán megismered őket egyáltalán nem átlagosak és ez mindenkire vonatkozik, lehet hogy nem mutat magából sokat... belül viszont egyéniség. Visszatérve a szürke egérkékre, nekik is van egyéniségük csak kell egy rendes fiú aki előtudja ezt csalogatni akinek meg tud nyílni és máris megtelik színekkel. :) Szóval érdemes figyelni lehet észre sem veszed, és régóta ott van az orrod előtt, akár falakkal körülvéve akár falak nélkül :)

Remélem azért segítettem valamennyit :)

2015. máj. 23. 21:56
 17/19 A kérdező kommentje:
Lehet igazatok van:)
2015. máj. 23. 22:49
 18/19 anonim ***** válasza:
Átlagos lány vagyok.Nem az a kirakós fajta, sminket is max.szempillaspirált hordok. De egyáltalán nem vagyok szürke kisegér. Mégis még soha nem hívtak el randizni ,barátom pláne nem volt, pedig nem vagyok csúnya. Úgy vettem észre ,hogy (a környezetemben legalább is) az a srác aki egy kicsivel is jobban néz ki mint egy vaddisznó , szupermodell kieakok mindent csajt akar.Persze vannak normális fiúk is csak kevesebben és szerintem nem merbek kezdeményezni. :(
2015. jún. 9. 16:43
 19/19 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok 17/l
2015. jún. 9. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!