Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a lány korosztály csakis kizárólag a külsőre megy?
13-16! én egy 16 éves srác vagyok és ezt vettem észre, egyelőre nem a pénzre, meg a márkás ruhára mennek,(mert olyan buták h nem ismerik a lacoste-ot sem) hanem a külsőre, 99% külső 1%belső
van esetleg más véleményetek?
Azaz.
Neki van egy csomó belőle. Külföldön veszik vagy mi:D
Szerintem hülyén néz ki, de ő hordja:D
Pl nekem nem szamit a külső.. Sokkalta fontosabbnak talalom a belsőt. Mert most mit kezdjek valakivel ha jol nez ki de nem tudunk beszélgetni?:DD / a kulsod fullos a belsod offos😃 /
15/lany
Utolsó, ha a külső nem fog meg akkor abból nem hiszem hogy nálad is sok minden lesz:D
Valld be hogy akár lány vagy akár nem, van egy határ ami alá nem mész:D
Jo,persze.. Van az a határ ami nem.. De kinek nem?
De meg mindig egy határon aluli ember,mint egy olyan ember akivel a koszones utan kifulladt a beszélgetésünk.. Szerintem
,,Pl nekem nem szamit a külső'' ezért kérdeztem:)
Jó persze, de neked is számít. Akár milyen aranyos vagy, neked se jönnek be a nagy szélsőségek.
Emberből vagyok és persze hogy érdekel egy fiú külseje.
(Plusz pont ha úgy néz ki mint Gerard Way *-*) Najó ez vicc volt :D
De hogy komoly legyek a külső azért nem minden. Hiába néz ki jól az illető ha egy bunkó paraszt. Inkább legyen átlagos ápolt külsővel rendelkező személy...
A lényeg az hogy kedves legyen és meg tudjon nevettetni (:
A múltkor az ofőnk (kb 60 éves) azt mondta nekünk (csak lány van az osztályban) hogy fontos hogy fiúnak legyen pénze, mert valami lány barátjáról volt szó....
Olyan mértékben felháborodtam hogy muszáj volt szóljak neki hogy ezt nagyon rosszul gondolja és ez piszok rossz felfogásra vall. Azt is mondtam hogy hamarabb összeállnék egy csóró emberrel aki szeret és ténleg kedves velem mint egy pénzes pasassal aki majd odavágja nekem hogy: "Pofád befogod míg az én házamban laksz"
15/L
Akkor te a ritka kivételek egyike vagy:)
Mi meg teljesen fiú osztály vagyunk és annyira hülyeségek jönnek szóba hogy az nem igaz:D
De nálunk az ofő még véletlen sem mondott olyat hogy csaj nem baj ha gazdag vagy valami pedig még a tájk*rvák is szóba jöttek:D
Szóval szerintem embere válogatja, de sokaknak fontos a pénz. Meg jó nekik a bunkó is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!