Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez a lány korosztály csakis...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a lány korosztály csakis kizárólag a külsőre megy?

Figyelt kérdés

13-16! én egy 16 éves srác vagyok és ezt vettem észre, egyelőre nem a pénzre, meg a márkás ruhára mennek,(mert olyan buták h nem ismerik a lacoste-ot sem) hanem a külsőre, 99% külső 1%belső

van esetleg más véleményetek?

2015. máj. 16. 20:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Azaz.

Neki van egy csomó belőle. Külföldön veszik vagy mi:D

Szerintem hülyén néz ki, de ő hordja:D

2015. máj. 16. 21:32
 12/21 A kérdező kommentje:
az egy szinten van árban a lacoste-al. ilyen jó képű gazdag gyerek ez? na az ilyenekre mennek mind..én csak kicsit pénzes vagyok, a belsőm nagyon jó, külsőre viszont gyenge vok nekik..de hát csak az számít
2015. máj. 16. 21:42
 13/21 anonim ***** válasza:

Pl nekem nem szamit a külső.. Sokkalta fontosabbnak talalom a belsőt. Mert most mit kezdjek valakivel ha jol nez ki de nem tudunk beszélgetni?:DD / a kulsod fullos a belsod offos😃 /

15/lany

2015. máj. 16. 21:43
 14/21 anonim ***** válasza:

Utolsó, ha a külső nem fog meg akkor abból nem hiszem hogy nálad is sok minden lesz:D

Valld be hogy akár lány vagy akár nem, van egy határ ami alá nem mész:D

2015. máj. 16. 21:45
 15/21 anonim ***** válasza:

Jo,persze.. Van az a határ ami nem.. De kinek nem?

De meg mindig egy határon aluli ember,mint egy olyan ember akivel a koszones utan kifulladt a beszélgetésünk.. Szerintem

2015. máj. 16. 21:48
 16/21 anonim ***** válasza:

,,Pl nekem nem szamit a külső'' ezért kérdeztem:)

Jó persze, de neked is számít. Akár milyen aranyos vagy, neked se jönnek be a nagy szélsőségek.

2015. máj. 16. 21:53
 17/21 anonim ***** válasza:
Tapasztalataim szerint, ha valaki szerelmes, akármennyire csúnya az illető, ő szépnek és vonzónak találja. Pl én egyszer beleszerettem egy nem valami szép srácba, mégis számomra ő volt akkor a leghelyesebb fiú a világon, de így utólag visszagondolva ,,jujj komolyan ebbe voltam szerelmes:D?''. Ez máig így van... sokak szerint a barátom nem valami dögös... pedig nekem ő az álompasi :).
2015. máj. 16. 21:59
 18/21 anonim ***** válasza:
Akárki akármit mond, számít a külső, csak sokan még itt sem ismerik be. Viszont az is igaz, hogy nem elég. :D Lehet valaki akármilyen jóképű pasi/szép lány, ha a másik nem jön ki vele. Később a pénz is számít, de az sem elég egy jó párkapcsolathoz, legalábbis szerintem. Akkor igen, ha a szerencsétlen férj agyondolgozza magát pl. valami vállalat főnökeként amiből sok a pénz, alig van otthon, az eltartott felesége(mert az ilyenek erre mennek, ne kelljen dolgozniuk) meg ezalatt ki tudja hány pasival csalja. Aki a pénzre megy, biztos nem önmagáért fog szeretni valakit elsősorban, ha szereti egyáltalán. Annyiban számít a pénz, hogy a pasi ne valami hitelekkel teli, alacsony végzettségű valaki legyen, hanem legalább stabil anyagilag, mert ha nem az nem igazán lehet mellette hosszú távra tervezni, családon gondolkodni, stb, azaz én így gondolom ezt a részét. A "kevésbé helyes" pasik sem esélytelenek, nem mindenki a kenbaba sablonhoz vonzódik szerencsére, na meg bárkinek lehet olyan kisugárzása, tulajdonsága ami valakit megfog. 16/L
2015. máj. 17. 08:48
 19/21 anonim ***** válasza:

Emberből vagyok és persze hogy érdekel egy fiú külseje.

(Plusz pont ha úgy néz ki mint Gerard Way *-*) Najó ez vicc volt :D

De hogy komoly legyek a külső azért nem minden. Hiába néz ki jól az illető ha egy bunkó paraszt. Inkább legyen átlagos ápolt külsővel rendelkező személy...

A lényeg az hogy kedves legyen és meg tudjon nevettetni (:

A múltkor az ofőnk (kb 60 éves) azt mondta nekünk (csak lány van az osztályban) hogy fontos hogy fiúnak legyen pénze, mert valami lány barátjáról volt szó....

Olyan mértékben felháborodtam hogy muszáj volt szóljak neki hogy ezt nagyon rosszul gondolja és ez piszok rossz felfogásra vall. Azt is mondtam hogy hamarabb összeállnék egy csóró emberrel aki szeret és ténleg kedves velem mint egy pénzes pasassal aki majd odavágja nekem hogy: "Pofád befogod míg az én házamban laksz"

15/L

2015. máj. 17. 12:29
 20/21 anonim ***** válasza:

Akkor te a ritka kivételek egyike vagy:)

Mi meg teljesen fiú osztály vagyunk és annyira hülyeségek jönnek szóba hogy az nem igaz:D

De nálunk az ofő még véletlen sem mondott olyat hogy csaj nem baj ha gazdag vagy valami pedig még a tájk*rvák is szóba jöttek:D

Szóval szerintem embere válogatja, de sokaknak fontos a pénz. Meg jó nekik a bunkó is.

2015. máj. 17. 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!