Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velemeny? :DD 10/?
2015. máj. 16. 01:40
12/43 anonim válasza:
Olyan szopott denevér fejed van
13/43 anonim válasza:
Fu oregem ez nalam 1 a tizbol ha nagyon nagyon jo indulatu vagyok 2.
Vekonyka vagy es raadasul ecset feju. Minket akik szeretunk festeni elfog a kisertes,hogy az ilyen haju es sulycsoportu fiukat hasznaljuk falfestesre. :D bocs ha gonosz voltam de ez a velemenyem. Szedj magadra izmot es csinaltass olyan frizurat ami ferfihoz melto.
18/L
14/43 anonim válasza:
Esküszöm, ugyanerre gondoltam.
15/43 anonim válasza:
Mintha meg akarnál enni... Pont olyan a fejed!:D
Ha így tetszik a hajad maradjon így, és barnulj le, izmosodj.
Összességében semmi baj veled!:)
7/10
16/43 anonim válasza:
Szép a szemed, de ne fotózd le magad így, mert olyan, mintha nem lenne orrod..:D 10/7
17/43 anonim válasza:
ma 09:43
Azt hittem a lányoknak nem számit a külső..
20/43 anonim válasza:
10/1
Napozzál,edzél,egyél,válts frizut és ugy talan 10/4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!