Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ilyen esetben?
1. Biztos, hogy nem járna még a kamu-facéddal sem, mert->
2. Gondolom még életében nem látta élőben a kamu facés énedet...jah, igen, mert az te vagy, so->
3. Ha egyszer találkozni akarna a kamu facéval, nem tudom, mit csinálnál, de előbb-utóbb úgy is lebuksz, akkor meg még ennél is kevesebbet fog beszélni veled. Helyesbítek. Semennyit. Meg fog utálni, amiért átverted.
Én a helyedben facéban és élőben is hagynám a fenébe a lányt, hisz egyértelműen látszik, hogy nem kedvel, sőt, szerintem le akar koptatni. Nem tudom, miért, talán benned van a hiba, talán ő olyan r#banc, hogy le se sz#rja a nem népszerű fiúkat. Emiatt nem is értem, hogy miért tetszik neked. Ha meg esetleg össze jönne valami, de csúnya vége lenne, akkor képzeld el: egy suliba jártok, mindennap látjátok egymást, gondolom neki van egy csomó barátja, akiknek elmondhat rólad mindenfélét, aztán esélyed se lenne több barátot szerezni, még kevesebb lenne az önbizalmad, többet vagdosnád magad, stb stb....Jah igen, ne vagdosd magad, főleg egy lány miatt, inkább gyúrjál, sportolj, veszesd le a feszültséget, szerezz izmokat és önbizalmat, ismerkedj, aztán lehet, hogy találsz egy sokkal jobb lányt. ;)
1. válaszolónak igaza van,Nem tudom hogy hogyan szerettél
bele egy ilyen lányba. De verd ki a fejedből! kamu face-t felejtsd el csak önmagadat add testvér és minden jó lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!