Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
felnőtt témába szerintem felnőttek tartoznak, akik elsősorban dolgoznak, egyedül élnek, vagy öszeköltözésen gondolkoznak, nem azok, akik otthon üllnek és nem csinálnak semmit, nem dolgoznak stb.
Lehet valaki 30 éves, aki otthon ül a seggén, na ő is szerintem ide tartozik, a tini kategóriába, mivel nem nőtt fel annyira, hogy dolgozni menjen.
A felnőtt életnek a munkához, az együttéléshez, az összeköltözéshez van köze, nem a sulihoz, vagy hogy anyu-apu dologhoz.
Itt nem a kor alapján kell nézni, ha van egy srác, aki 18 éves, abbahagyta a sulit vagy nincsenek szülei, egyedül él, és dolgozik, egyértelműen felnőtt kategória, ha valaki 25 évesen otthon ül, és megismerkedett egy lánnyal egyértelműen tini kategória.
Itt a felfogás a lényeg, a komoly dolgok felnőtt kategóriába, a tini és vagy gyerekes dolgok ide tartoznak.
jobb így szerintem mert lesz egy ktagória ahova mennek majd baromkodni, a többi viszont élhető marad.
Ha meg eloszlanak a trollok akkor meg jelentősen kevesebb lesz 1-1 kategóriában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!