Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 18 évesen ide, vagy a felnőtt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 évesen ide, vagy a felnőtt részbe tartozom?

Figyelt kérdés

2015. máj. 14. 14:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Jogilag felnőtt vagy. A tini a tizenéves, tehát még beférsz ide. Amúgy meg, nem föltétlenül az éveid száma mutatja az érettséged.
2015. máj. 14. 15:05
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem össze-vissza fog írni mindenki mindenhova... Mondjuk jó hogy a tini kérdéseket külön vették,remélhetőleg a helyükön maradnak,és itt beszélik meg a sulis nagy dolgaikat :D
2015. máj. 14. 15:19
 13/19 anonim ***** válasza:

felnőtt témába szerintem felnőttek tartoznak, akik elsősorban dolgoznak, egyedül élnek, vagy öszeköltözésen gondolkoznak, nem azok, akik otthon üllnek és nem csinálnak semmit, nem dolgoznak stb.

Lehet valaki 30 éves, aki otthon ül a seggén, na ő is szerintem ide tartozik, a tini kategóriába, mivel nem nőtt fel annyira, hogy dolgozni menjen.

A felnőtt életnek a munkához, az együttéléshez, az összeköltözéshez van köze, nem a sulihoz, vagy hogy anyu-apu dologhoz.

Itt nem a kor alapján kell nézni, ha van egy srác, aki 18 éves, abbahagyta a sulit vagy nincsenek szülei, egyedül él, és dolgozik, egyértelműen felnőtt kategória, ha valaki 25 évesen otthon ül, és megismerkedett egy lánnyal egyértelműen tini kategória.

Itt a felfogás a lényeg, a komoly dolgok felnőtt kategóriába, a tini és vagy gyerekes dolgok ide tartoznak.

2015. máj. 14. 15:41
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szar így ez az egész!Ahogy volt,úgy volt jó.
2015. máj. 14. 16:06
 15/19 anonim válasza:
100%
nem a lelki érettség szerint van osztályozva,20 alatt tizenéves vagy nem kell nagy matematikai tudás
2015. máj. 14. 16:12
 16/19 anonim válasza:
ma 14:36-os :DDDD látod, én is ezért lesek csak, hogy most melyik kategóriába menjek röhögni?! :D
2015. máj. 14. 20:27
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Gyakran nem írok ki úgyse kérdéseket, inkább csak nevetni szoktam feljönni, mint sokan mások rajtam kívül. Akkor majd a csekélyebb dolgok jönnek ide, ha esetleg vmi komolyabb akkor átvándorlok a felnőtt kategóriába, ott hátha jönnek értelmesebb válaszok, az idősebbektől :)
2015. máj. 15. 15:09
 18/19 A kérdező kommentje:
Ja és dobtam egytől egyik mindenkinek egy zöldet, csak mert jó napom van :)
2015. máj. 15. 15:10
 19/19 anonim ***** válasza:

jobb így szerintem mert lesz egy ktagória ahova mennek majd baromkodni, a többi viszont élhető marad.

Ha meg eloszlanak a trollok akkor meg jelentősen kevesebb lesz 1-1 kategóriában.

2015. máj. 15. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!