Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » A TikToker és Youtuber melegek...

A TikToker és Youtuber melegek miatt kezd menő lenni melegnek lenni?

Figyelt kérdés
Vagy csak én látom így? Egyszerűen mintha divattá válna.
tegnap 11:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem menőség kérdése melegnek lenni, vagy az vagy, vagy nem. Egyszerűen csak többen merik felvállani.
tegnap 13:02
 2/6 anonim válasza:
Én is egyetértek azzal, hogy egyre többen merik felvállalni, hogy azok és egyre kevésbé tartják magukban azt ha azok.
tegnap 13:25
 3/6 A kérdező kommentje:
Igaz rosszul írtam talán. Arra gondolok, hogy manapság már ripacs módon kell reklámozni. Holott lehet meleg valaki úgy is hogy nem ez az élete. Nem ez az amit mindenkinek tudnia kell. Hány olyan meleg van akiről meg se mondanád, mert normális.
tegnap 14:18
 4/6 anonim ***** válasza:
56%
A nemi identitás nem divat. Vagy Te divatból vagy heteroszexuális?
tegnap 14:35
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
#3: heteroszexuálisoknak ellenben lehet ez az életük? "Reklámozhatják"?
tegnap 14:36
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Mióta ezen a világon létezem, azóta minden egyes közegben ahova csak betettem a lábam, a top3 legmenőbb téma mindig a szexualitás volt.

A szexuális orientációja határozta meg mindenki öltözködését, a többi emberhez való hozzáállását, az volt mindig a téma hogy ki kivel van együtt, kinek ki tetszik, hogy lehet a legjobban csajozni/pasizni, ki szexi, ki nem, mi történt az éppen felkapott, szerelemről/szexről szóló műsorban/valóságshowban.

Az egész élet a szexualitás körül forog; a tipikus macsócsávó ugyanúgy nyíltan kinyilvánítja a szexualitását, mint egy "ripacs meleg".

A különbség annyi, hogy az egyikhez annyira hozzá vagy szokva hogy szó szerint észre sem veszed, a másik meg új és furcsa szóval mindenhol ezt látod.

De fogadni mernék hogy a való életben még csak nem is találkozol ilyesmivel sokat, hanem csak a neten csüngsz nonstop, és ott látsz ilyen tartalmakat.

tegnap 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!