Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves vagyok, a barátnőm is, elmondjam neki?
Figyelt kérdés
Elmondjam neki,hogy szerintem nem rendelkezem a megfelelő méretekkel, ahhoz,hogy kitudjam elégíteni? Már nagyon szeretné elveszteni.tegnap 17:58
1/7 anonim válasza:
Magyarországon az átlagméret 13-14 centi. Ettől kisebb vagy? Ha nem, nincs miért aggódnod.
2/7 anonim válasza:
Valószínüleg te vagy eltévedve. A technikán sokkal, de sokkal több múlik, mint a méreteken, söt a legtöbb nönek kifejezetten rossz a nagy méret, fájdalmat okoz csak
3/7 anonim válasza:
16 évesen még inkább tanulj, meg tedd ami a dolgod, nem kell egyből ágyra menni.
4/7 anonim válasza:
Bocs, de 16 évesen mi a "dolga"?
Minimális tanulással maxolni lehet a középiskolát, ha nem vagy ostoba.
Olyan 16 éveseket is ismertem, akik esszéket írtak nemzetközi lapokba és versenyekre, több tudományterületen az élvonalba tartoztak, és végül az oxbridge-ivy league tengelyen tanultak tovább. Ja, és 16 évesen jókat dugtak.
6/7 anonim válasza:
A sotetben nem latja. Legalabb nem fog fajni neki.
7/7 anonim válasza:
Nem értem, hogy honnan jön ez, hogy mindenki mindent be akar vallani a másiknak, mintha kényszerítenék rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!