Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 1 500 000 ft-ig szeretném...

1 500 000 ft-ig szeretném megvásárolni első autómat. Milyen autókat ajánlotok? Nyitott vagyok mindenre.

Figyelt kérdés
tegnap 19:50
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Mire szeretnéd használni?

Milyen igényeid lennének az autóval kapcsolatban?

tegnap 20:26
 2/10 A kérdező kommentje:
Használni leginkább városban szeretném. Persze biztosan mennék mennék vele hosszabb utakra. Nagy igényeim nincsenek, 19 vagyok, első autómat szeretném megvenni. Talán annyi “kikötésem” lenne hogy ne fogyasszon nagyon sokat, illetve benzines legyen.
tegnap 21:16
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

#1 arra utalt, hogy körül kellene írni az igényeidet és várható használati szokásaidat.

Tehát pl. mekkora teljesítményszintben gondolkozol, milyen extrákra vna igényed, milyen karosszériaforma tetszik, hány fő, mekkora terhek lennének mozgatva stb stb.

tegnap 21:31
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi infóból pirosat.
tegnap 21:40
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ahogy a második is írta, igények alatt olyasmire gondoltam, hogy pl nem mindegy, hogy csak te közlekednél vele, vagy esetleg vinnéd vele a többfős családot, haverokat is. Vagy pl számíthat, mekkora csomagtér kell. Meg azért csak vannak neked is preferenciáid, pl milyen forma tetszik? Pl van aki kifejezetten a sedan vagy coupe típusokat preferálja, van, akinek pont az nem tetszik. Bár első autónak lehet hogy jobban jársz egy kisebb hatchback típussal, ha esetleg nem megy még olyan magabiztosan a parkolás és nem kell nagy csomagtér például.

Ami biztos, hogy mindennapos, rövid utas, városi használatra jobban jársz egy benzinessel, mint dízellel.

tegnap 21:45
 6/10 A kérdező kommentje:
Ford focus, ford fiesta, opel corsa. Ezek a formavilágok tetszenek. Családomat is szeretném majd vinni tehát 5 személyeset. Teljesítményben nincsenek nagy elvárásaim, 70-100 lóerős, ha beleül 4 személy csomagokkal akkor nem sírja el magát. Szervó kormány jó ha van(úgy tudom a legtöbb autóban van), klíma, csomagtartóba azért egy utazó táska férjen be. Legyen kényelmes, persze kinek mi a kényelmes.
tegnap 22:05
 7/10 anonim ***** válasza:
48%

#6: Akkor erre teljesen jó a Focus és társai (Golf, Astra, Corolla, Civic stb.) A Corsa és Fiesta eggyel kisebb, ha rendszeresen hazsnálnátok 4-en, akkor inkább a nagyobb méretben gondolkoznék.

Ahogy írták, benzines teljesen jó választás. Klíma, szervó ezekben már gyakorlatilag mindig van

tegnap 22:36
 8/10 A kérdező kommentje:
Motorikusan mit ajánlasz? Van egy focus ami 1.8 benzin. Illetve egy corsa ami 1.4 benzin. Ezekkel szemeztem. Illetve ha többi autót besszük számításba amiket irtál (Golf, Civic, Corolla) stb.
tegnap 23:38
 9/10 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem 1.4 alatt ne vegyél. Ezt akkor érted majd meg ha már jól vezetsz.
ma 00:07
 10/10 anonim ***** válasza:

Corolla, Auris.

Nekünk egy Corolla van és nagyon jó autó, bátram merem ajánlani.

Nem valami húdejó dizájnja van de ha nem az a lényeg hogy sportos legyen hanem hogy megbízhato autót vezess akkor a toyota a legjobb.

ma 01:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!