Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért “bantanak” meg az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért “bantanak” meg az emberek allandoan? Ugy erzem eros es kedves stb szemelyiseg vagyok de nagyon nehezen talalok baratokat

Figyelt kérdés

sokszor beleelem magam egyes kapcsolatokba aztan pofara esek mert megbantanak,miert mindig a kedves aranyos embereket “tapossak” el?

annyira belefáradtam, mar nem tudom milyen legyek:/

ma 16:18
 1/6 anonim ***** válasza:
58%
Lehet, hogy kedves vagy, de erős az nem. Azért bántanak, mert ilyen az élet. Aki gyenge, az így jár: nem veszik komolyan, bántják, szivatják.
ma 16:38
 2/6 anonim ***** válasza:
89%
Pontosan ezt csinálták velem is. Elengedtem, nem veszem magamra, hanem csak megyek és megyek tovább, hátha egyszer sikerül.
ma 16:38
 3/6 anonim ***** válasza:
66%
Mi történt pontosan?
ma 16:53
 4/6 anonim ***** válasza:
56%
Lehet valamiben elviselhetetlen vagy csak nem veszed észre.
ma 19:13
 5/6 anonim ***** válasza:
23%
Mivel még a bántanakot is idézőjelbe tetted, valószínűleg te vagy túl mimóza. 32/F
ma 19:15
 6/6 anonim válasza:
Írj, ha lány vagy...
ma 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!