Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom teljesen abban a hitben van hogy nem elég jó (számomra), pedig de. Hogyan tudnék neki segíteni?
Figyelt kérdés
Valamiért teljesen úgy gondolja hogy nem elég jó. Pedig számomra tökéletes a kapcsolatunk és az ahogyan ő benne van a világban. Az hogy mindent meg tudunk beszélni. Viszont ő ezt valamiért nem így látja. És egyszerűen sehogy nem érti hogy én máshogy látom őt. Szerinte minden lelki problémám miatta van, pedig nem. Azt gondolja hogy nem tud nekem eleget adni, pedig bőven többet ad mint ami elég, mondtam neki hogy szerintem nem az a kérdés hogy mennyit ad az egyik hanem hogy a másik mennyit képes befogadni, meg amúgy is rengeteget ad nekem és azzal is ad ha én adhatok neki. Nagyon félek hogy azért fog velem szakítani mert szerinte nem elég jó nekem. Közben meg folyton azt magyarázza hogy nem akar elveszíteni, főleg nem maga miatt. Hogyan segítsek neki hogy máshogy lássa magát? Pszichológus esélytelen nála.#Imposztor szindróma
ma 10:09
1/8 anonim válasza:
Akkor sehogy. Hiszen neked sincs eszközöd. Max te mehetsz pszichológushoz eszközökért.
2/8 anonim válasza:
Aki ennyire önbizalomhiányos, azt ejteni kell, mert mindig probléma lesz majd a kishitűsége. Először találjon megoldást a problémájára, utána építsen párkapcsolatot.
3/8 anonim válasza:
Ezért nem érdemes önbizalomhiányos emberrel kapcsolatba kezdeni. Szakember kell neki.
5/8 anonim válasza:
Ez ilyen tipikus lerázós szöveg, hogy "nem vagyok elég jó neked" "túl jó vagy hozzám". Csak gyáva és nem mer rendesen szakítani.
6/8 anonim válasza:
Igen ötösnek igaza van.
Tényleg gyáva és azért mondja ezeket, hogy jobbat érdemelnél nàlam, meg aki igazán szeretne...stb.
Fél őszintén megmondani, hogy legyen vége.
7/8 anonim válasza:
Szerintem nem kellene erőltetned ezt, mert ezzel is azt erősíted, hogy ő lát rosszul valamit. Hagyni kell, hogy maga járja be az útját, maga jusson felismeréshez.
Inkább csak azokban a dolgokban támogasd, amiktől egyedi érzi magát, ami önbizalmat ad magának.
Azt a romlottságot nem minősítenén, hogy egyesek azt akarják elhitetni veled ennyi alapján, hogy nem is szeret.
8/8 anonim válasza:
Ezt hívják kötődési problémának. Érdemes foglalkozni vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!