Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után normális együtt aludni?
1 hónapja vagyunk együtt...nem tudom,hogy felnőtt vagy tini kategória (20 évesek vagyunk), de azért gondoltam a tinibe, mert a szüleim befolyása alatt vagyok.
Apa szerint nagyon korai, anya meg nem beszél velem mert felmerült ez a kérdés és szerinte elhagyom őket.
Szerintetek mi a normális?
Menj el dolgozni, szülőktől szabadulj meg, kezdj el gondolkodni és akkor utána erre vissza lehet térni.
Amíg anya és apa féltik a puncidat addig nincs miről beszélni. Nem azt mondom hogy a szülő véleményét nem lenet meghallgatni viszont ez magánügy.
Diszfunkcionális családmodell: a szülő a gyerektől várja a megerősítést mivel velük nem törődött senki csakhogy így a gyereknek nincs senkije.
Én ezt nem idő alapján mondanám meg.
Amikor már megvan az összhang, megismertétek egymást eléggé, akkor rendben van. Nyilván az sem mindegy, hogy csak együtt szunyókálás lesz-e, vagy "más" is. Persze, az sem sátántól való dolog, ha neked jó, és nem lesz trauma akkor sem, ha netán hamarosan véget érne a kapcsolat.
Egyébként meg anyád iszonyatosan egy kisajátító, mérgező jellem...
A szüleidről próbálj meg gyorsan leszakadni lélekben.
Apád túlfélt... 20 évesen korai? Van olyan, akinek ilyenkor már 2 gyereke van.
Anyád meg konkrétan mérgező, vele ne is beszélj, míg magadban nem tisztáztad.
A kérdésre: akkor aludjatok együtt, ha már mindketten várjátok. Ha már nem félsz előtte meztelenül mutatkozni, és jó érzés, ha hozzád ér. Meg persze már ismeritek valamennyire a másik testét és a működését.
Ez alapján én csak azt tudom, mi a nem normális: a szüleid gondolkodása.
Én elég maradi vagyok, de 20 évesen már a 2. randi után sem ciki együtt aludni.
Már ha nem kamu, mert ez kb. annyira hihetetlen sztori...
8.: 7-es beteg, ne foglalkozz vele sosem. Szerintem neki még a DDT is csodaszer nem méreg, valamint a gőzgép új találmány. :D
Kérdező: a kérdésedre válaszolva ha megbízol azért mert egy hónap alatt ismered a hátterét. Pl.: van közös ismerősötök vagy a családját is ismered, hogy milyenek akkor ok. De ha csak azért bízol meg benne mert aranyos, törődő és mindenben lesi a kedved, de semmit nem tudsz mást róla akkor várj még. Gondolj bele: egy lakásban kettesben bezárt ajtók mögött egy 1 hónapja megismert férfival lennél reggelig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!