Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rátok ír vagy éppen beszélgett...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rátok ír vagy éppen beszélgettek egy olyan emberrel aki se nem barát se nem pár és azt írja unatkozik akkor mit írtok neki?

Figyelt kérdés

Rátok ír egy lány és pár szó után azt mondja unatkozik. Ilyenkor mit írjak neki?

Megkérdeztem mit csinált egész nap azt mondta tiktokozott. Elmeséltem én mit csináltam az nap ( én se sokkal többet) aztán kész unatkozik tovább. Ilyenkor mit ajánlotok hogy mivel legyen egy jó téma? Vagy hogy ne unatkozzon?

okt. 27. 19:24
 1/3 anonim ***** válasza:
90%
Azért írt rád hogy unalom van mert baszni akar veled. Nem azt kell kérdezni mizujs hanem azt mondani mindjárt indulsz.
okt. 27. 19:34
 2/3 anonim ***** válasza:
43%
Unatkozz magadnak.
okt. 27. 19:54
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos úgy értelmezném, hogy azt akarja, hogy elhívjam valahová.
okt. 27. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!