Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan írjak rá?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel egy buszon utazok. Én 17 vagyok, ő szerintem ilyen 14. Múlthéten is már szemeztünk, de én akkor még nem akartam semmit. Tegnap megint egy buszon mentünk, párszor megint egymásra néztünk, én mosolyogtam rá, ő nem adott olyan lényegre törő interakciót. Mit írjak neki hogy lényegre törő legyen, de ha mégse tetszenék neki ne hozzam magam kellemetlen helyzetbe, nehogy nyomulásnak vegye?okt. 9. 16:46
1/9 anonim válasza:
Először is lenne pár kérdésem és utána tudnék segíteni. Honnan tudod a nevét? Egy iskolába jártok?
2/9 anonim válasza:
14? Szerintem hagyd! 3 év különbség ebben a korban még sok. Lehet, hogy szépnek és vonzónak találod, de agyban még gyerek.
3/9 A kérdező kommentje:
És mi van ha nem az? Mikor 8.os voltam voltak a suliban páran akiknek kapcsolatuk volt, legjobb barátomnak azóta is tart.
okt. 9. 19:31
4/9 anonim válasza:
Gondolom korabelivel volt kapcsolata a havernak nem egy 5.essel
Amúgy miért nem a saját korodban keresel lányokat? Nincs szerencséd velük?
Ha az én 14 éves hugomra írta egy 17 éves creepy srác a buszról akkor tuti megverném. Egyértelmű hogy azért írsz egy ilyen fiatal csajszira mert őt "könnyebb" kihasználni mivel tapasztalatlan még. És ez csak egy indok.
Szerintem hagyjad és keress veled egy korban lévő lányokat 16-18
5/9 A kérdező kommentje:
4es, 1. Nem 5.es
2. K*rvara nem hasznalnam ki, szimplan tetszik
okt. 9. 20:11
7/9 anonim válasza:
Miről beszélgetne egy 17 éves srác és egy 14 éves lány?
8/9 anonim válasza:
#7 Bármiről. Nem is igazán értem a kérdést, nem 60 év van köztük, hanem csak 3.
9/9 anonim válasza:
Az lenne a legjobb ha személyesen mennél oda beszélgetni cetli írása helyett, utána a cetli írása, hogy szimpinek találod és szeretnéd jobban megismerni őt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!