Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti miért a szőke lányokr...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti miért a szőke lányokra gerjedtek?

Figyelt kérdés
Akárhány tinivel beszéltem, eddig mind a szőke csajokat tartották ideáljuknak.

szept. 23. 21:13
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező: hány fő megfigyelése után állítod ezt, amit kérdeztél?

Erős az állításod, mert általánosítasz benne, azaz 90%+ arányt feltételez, és ilyet a teljes alapsokaság legalább 1%-os lekérdezése mellett illő mondani. Ha tini fiúkra mondod ezt, akkor az vagy 200-300ezer fő, azaz 2000-3000 főt kell megkérdezned erről.

Szóval mintaelemszám?

szept. 24. 06:04
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
4-es, tiniket kérdezett eddig a kérdező, de az nem jelenti azt hogy másra nem lehet kiváncsi :)
szept. 24. 06:23
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Hajszíntől függetlenül ha jó csaj, jó csaj.

Szőke lehet ronda attól még

szept. 24. 09:02
 14/22 anonim ***** válasza:
88%

Én tini koromban a vörösökre buktam nagyon, nekem az volt az ideálom. Amikor a 20-as éveimet tapostam már annyira nem érdekelt a hajszín, az akkori barátnőmnek fekete haja volt, pedig az a hajszín jött be a legkevésbé.

Egyébként az átlag tinik régebben is a szőkékre buktam.

Az én korosztályom is amikor mi voltunk tízen évesek, akik nálunk idősebbek Ők is a szőkékre gerjedtek jobban, meg most is így van.

szept. 24. 10:05
 15/22 anonim ***** válasza:
69%
Vörös és fekete a legjobb, de a többit se bánom.
szept. 24. 12:38
 16/22 anonim ***** válasza:
88%
Nekem teljesen mindegy, őszintén mondom. Mindegyik hátszín lehet gyönyörű
szept. 24. 14:12
 17/22 anonim ***** válasza:
85%

*hajszín

Úgy szeretem az autocorrectet

szept. 24. 14:12
 18/22 anonim válasza:
12%
Nekem nem kéne szőke. Az csak ringyónak jó
szept. 24. 15:26
 19/22 anonim ***** válasza:
69%
en kifejezetten a voros csajokra izgulok :D
szept. 24. 19:13
 20/22 anonim ***** válasza:
25%

Nem vagyok már tini, de tizenévesen is előbb gerjedtem egy barna, fekete, vagy akár vörös hajú lányra, mint szőkére.

Csak amúgy ezt nem divat hangoztatni. A szőke divatos, ez tény. Ebben a korban pedig kevesen merik felvállalni magukat. Tudok nem egy olyanról, aki azért jött össze olyannal, aki úgy igazán neki nem is tetszett, hogy a környezetének ezzel megfeleljen.

szept. 25. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!