Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti miért a szőke lányokra gerjedtek?
Kérdező: hány fő megfigyelése után állítod ezt, amit kérdeztél?
Erős az állításod, mert általánosítasz benne, azaz 90%+ arányt feltételez, és ilyet a teljes alapsokaság legalább 1%-os lekérdezése mellett illő mondani. Ha tini fiúkra mondod ezt, akkor az vagy 200-300ezer fő, azaz 2000-3000 főt kell megkérdezned erről.
Szóval mintaelemszám?
Hajszíntől függetlenül ha jó csaj, jó csaj.
Szőke lehet ronda attól még
Én tini koromban a vörösökre buktam nagyon, nekem az volt az ideálom. Amikor a 20-as éveimet tapostam már annyira nem érdekelt a hajszín, az akkori barátnőmnek fekete haja volt, pedig az a hajszín jött be a legkevésbé.
Egyébként az átlag tinik régebben is a szőkékre buktam.
Az én korosztályom is amikor mi voltunk tízen évesek, akik nálunk idősebbek Ők is a szőkékre gerjedtek jobban, meg most is így van.
*hajszín
Úgy szeretem az autocorrectet
Nem vagyok már tini, de tizenévesen is előbb gerjedtem egy barna, fekete, vagy akár vörös hajú lányra, mint szőkére.
Csak amúgy ezt nem divat hangoztatni. A szőke divatos, ez tény. Ebben a korban pedig kevesen merik felvállalni magukat. Tudok nem egy olyanról, aki azért jött össze olyannal, aki úgy igazán neki nem is tetszett, hogy a környezetének ezzel megfeleljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!