Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a velemenyetek az ilyen lanyokrol?
sziasztok!
hosszabb story, koszi ha elolvasod
Van egy srac akivel marciusban ismerkedtem, neki volt egy exe akivel ekkor meg friss volt a szakitas elmenye. (elozetesen annyit, hogy mielott psszejottek volna 3evig kavartak) Ezzel a lannyal egy gimibe jarok, pontosabban az evfolyamtarsam, igy mar elozetesen ismertuk egymast latasbol. Majd mikor elkezdtem ismerkedni emberunkel, a kozos tarsasag miatt osszejoveteleken is talalkoztunk parszor (ahol termeszetesen szuros szemekkel nezett ram, sot meg hamis informaciokat is mondott rolam). Elmeletileg csajosunk szerint ez inkabb volt baratsag extrakkal, mint kapcsolat..a srac 22 lesz hamarosan.Sajnos emberunkel hamar veget ert a dolog egyeb okok miatt. Ez a tortenet mar kozel fel eves. Viszont a mai napig vegig mer, ha meglat es vagja a pofakat..pedig az elejen meg koszonni is tudott, mostmar nem.
Igazabol azert irtam ezt le mert sztem szanalmas es a viselkedes, rettentoen idegesit, hogy bamul amikor meglat, meg ennyi ido elteltevel is. En mar reg elengedtem a dolgot, mar abszolut nem erdekel.. o miert van meg mindig velem elfoglalva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!