Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtad előre azt hogy előbb utóbb lesz párkapcsolatod?
Tehát pl 10 évesen tudtad, gondoltad az hogy előbb utóbb pl 17 lesz kapcsolatod?
Amiatt kérdezem mert én gyerekkoromban azt gondoltam hogy 17 éves korom körül lesz mar barátnőd de nem lett sajnos.
Ti gondolkoztatok ezen gyerekként?
Igen, gondolkoztam.
Általános iskolásként biztos voltam benne, hogy egyszer megnősülök és lesznek gyerekeim, tehát biztosan lesz előtte párkapcsolatom is.
Középiskolásként kikiáltottam magam csúnyának, nem mertem kezdeményezni, elkönyveltem, hogy kihal a vérvonal. :)
Főiskolásként rájöttem, hogy azért bejövök egy-két nekem is tetsző lánynak. Kezdődtek a párkapcsolati tapasztalatszerzések, a társas kompetenciák fejlesztésének évei. Bíztam benne, hogy előbb-utóbb összecsiszolódok valakivel annyira, hogy lesz belőle egy életre szóló kapcsolat.
Most meg... elmúltam negyven, és már nem érdekel az egész, ha lesz valaki, akkor lesz, ha nem, hát nem. Nem ez a legfontosabb az életemben. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!