Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudtad előre azt hogy előbb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudtad előre azt hogy előbb utóbb lesz párkapcsolatod?

Figyelt kérdés

Tehát pl 10 évesen tudtad, gondoltad az hogy előbb utóbb pl 17 lesz kapcsolatod?

Amiatt kérdezem mert én gyerekkoromban azt gondoltam hogy 17 éves korom körül lesz mar barátnőd de nem lett sajnos.

Ti gondolkoztatok ezen gyerekként?

aug. 26. 19:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy álltam hozzá, hogy 14 éves koromig nem szeretnék senkit. Aztán 17 éves koromig tényleg nem is találtam olyat, akivel egyeznének a nézetek.
aug. 26. 21:21
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen, gondolkoztam.

Általános iskolásként biztos voltam benne, hogy egyszer megnősülök és lesznek gyerekeim, tehát biztosan lesz előtte párkapcsolatom is.

Középiskolásként kikiáltottam magam csúnyának, nem mertem kezdeményezni, elkönyveltem, hogy kihal a vérvonal. :)

Főiskolásként rájöttem, hogy azért bejövök egy-két nekem is tetsző lánynak. Kezdődtek a párkapcsolati tapasztalatszerzések, a társas kompetenciák fejlesztésének évei. Bíztam benne, hogy előbb-utóbb összecsiszolódok valakivel annyira, hogy lesz belőle egy életre szóló kapcsolat.

Most meg... elmúltam negyven, és már nem érdekel az egész, ha lesz valaki, akkor lesz, ha nem, hát nem. Nem ez a legfontosabb az életemben. :)

aug. 26. 21:42
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én tini koromban úgy álltam hozzá a körülöttem lévők rengeteg negatív tapasztalata miatt (anyum 3 válása, köztük apámmal és barátok megcsalós exei), hogy nem szeretnék semmi komolyat, nem akartam, hogy fájjon, ha esetleg nem lesz tartós. Aztán találtam valakit, aki addig-addig igyekeztek betörni a magam köré épített kis burkomat, hogy sikerült neki és azóta is tart a dolog. Míg akik gyerek koruk óta családot, gyereket szeretnének, egész életükben rajtuk a nyomás, hogy ezt mindig akarnák e, jó lesz e minden, nem e kicsúsznak az időből. Én nem siettem sehová.
aug. 26. 22:02
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Mindig úgy voltam vele, hogy majd jövőre.:D Aztán elmúltam 18 és rájöttem, hogy totál felesleges ezen agyalni, erre nem sokkal később megjelent a barátnőm.
aug. 27. 00:33
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
10 évesen nem ezen gondolkoztam.
aug. 27. 03:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!