Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Részegen megcsókoltam az osztálytársamat, akinek tetszem, de én nem érzek iránta semmit. Mit tegyek? (lent a pontos sztori)
Figyelt kérdés
Az évfolyamunk bulit rendezett, amin kicsit lerészegedtem és megcsókoltam az egyik osztálytársamat, akinek tetszem. Én nem érzek iránta semmit, hogy utasítsam el finoman, ha most azt hiszi, szeretem?aug. 20. 01:42
2/6 anonim válasza:
Volt velem hasonló, megmondod, hogy túl részeg voltál, sajnálod. De legközelebb figyelj oda, nem szép dolog más érzéseivel játszani.
3/6 anonim válasza:
Szerintem sem kell ezt túlgondolni. Be voltál rúgva, így alakult, de nem szeretnél semmit.
4/6 anonim válasza:
Kérj bocsánatot, mondd, hogy hiba volt.
5/6 anonim válasza:
,,Bocs részeg voltam, azt hittem másvalaki vagy"
6/6 anonim válasza:
Szerintem meg az az egyetlen megoldás, hogy ne igyál többet alkoholt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!