Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meg kiskorú vagyok és nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg kiskorú vagyok és nem csináltunk semmi olyan dolgot a párommal. Viszont van egy rossz szokásom. Szeretem harapdálni. És ő ezt átvette tőlem. Nem zavar. Sőt élvezem, néha túlságosan is. Ez baj? Vagy fura?

Figyelt kérdés
Valakinek tapasztalata ezzel esetleg? Mitől lehet? Kérlek csak normális válaszokat írjatok.

2024. aug. 9. 18:14
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha nektek ez esik jól, csináljátok, de azért remélem nem harptok ki véres cafatokat a másikból. Az már durva lenne 😀
2024. aug. 9. 18:39
 2/20 anonim ***** válasza:
91%

Furának fura...

Ha tudjátok, hol a határ, nem gond...

Csak tartsátok be a játékszabályokat!

2024. aug. 9. 18:39
 3/20 A kérdező kommentje:
Nem durván harapjuk meg a másikat. csak finoman éppen hogy hozza ér a másikhoz a fogunk. 😅
2024. aug. 9. 18:42
 4/20 anonim ***** válasza:
74%
Akkor inkább "fog-ódzkodtok"...
2024. aug. 9. 18:43
 5/20 anonim ***** válasza:
21%
Hány évesek vagytok?
2024. aug. 9. 19:46
 6/20 A kérdező kommentje:
16
2024. aug. 9. 19:51
 7/20 anonim ***** válasza:
20%
"Meg kiskorú vagyok és nem csináltunk semmi olyan dolgot a párommal" - Miért ne csinálhatnàtok?
2024. aug. 9. 21:45
 8/20 A kérdező kommentje:

4-es nem értem mit szeretnél ezzel mondani.

7-es csinálhatnánk ha akarnánk. de még nem akarunk.

2024. aug. 9. 22:40
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Érett, felelős gondolkodás. Ez tetszik.

Természetesen nem baj, a kisebb harapdálások felnőtt pároknál is lehetnek az előjáték része. Ciki akkor lehet, ha olyan helyen van, ahol anya/apa megláthatja :) (ha jó fejek, akkor se ciki).

2024. aug. 11. 11:27
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Minden pár és párkapcsolat más. A lényeg, hogy jól érezzétek magatokat a kapcsolatban. Ha nektek ez okoz örömet, jól esik, senkinek semmi köze hozzá, csináljátok nyugodtan, a többivel meg ráértek ha mindketten úgy érzitek, hogy itt az ideje.
2024. aug. 11. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!