Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 5-6 lány megnéz naponta az utcán, akkor "jó" pasi vagyok?
Figyelt kérdés
júl. 19. 16:01
1/10 anonim válasza:
És ha igen mit számít?
Itt vagy és itt kérdezel, ahelyett hogy csajoznál.
Szóval lehetsz bármilyen jó pasi, ha félsz kommunikálni és kérdéseket gyártasz és ide jössz válaszokért. Egy rondább fiú leveszi a csajokat, mire te bármire is jutsz.
2/10 anonim válasza:
Ezt csak te gondolod túl
Pont hogy nem néznek nagyon senkit mert nem akarják hogy folyton leszólítsák őket
3/10 anonim válasza:
Jópasiként írom, hogy négy véglet van. Vagy rádnéznek/megnéznek a merészebbek, vagy rád se mernek nézni, vagy direkt nem néznek rád "nagyképűségből" hogy én jobb csak vagyok, nem nézek rád, hiába jössz be. A negyedik meg hogy letojnak/nem jössz be nekik vagy pasijuk van.
5/10 anonim válasza:
Hát, az attól függ, hogy néznek meg...
6/10 anonim válasza:
Én például a nagyon csúnya nőket is megnézem, lehet ők is így vannak veled :D Vagy csak szaros a szád széle, sok mindenért megnézhetnek :D De gondolom ha jó pali lennél már kaptál volna visszajelzést máshogy is nőktől nem csak kb-ra megnéznek az utcán :D
7/10 anonim válasza:
Engem több is pedig 30-40 között vagyok. Sokszor vihorásznak is. Egyre szemtelenebb a mai tini korosztály
9/10 anonim válasza:
Lehet ez is az ok, de sosem fogjuk tudni megállapítani, mi is csak tippelünk.
10/10 anonim válasza:
Hát úgy is lehet jól kinézni, hogy nem kellesz a nőknek, mert vagy kevésnek gondolják maguk, vagy túl távolinak a saját stílusuk. A csaj akinek bejössz az hidd el le fog szólítani, tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!