Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha 5-6 lány megnéz naponta az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 5-6 lány megnéz naponta az utcán, akkor "jó" pasi vagyok?

Figyelt kérdés
júl. 19. 16:01
 1/10 anonim ***** válasza:
37%

És ha igen mit számít?

Itt vagy és itt kérdezel, ahelyett hogy csajoznál.

Szóval lehetsz bármilyen jó pasi, ha félsz kommunikálni és kérdéseket gyártasz és ide jössz válaszokért. Egy rondább fiú leveszi a csajokat, mire te bármire is jutsz.

júl. 19. 16:03
 2/10 anonim ***** válasza:
98%

Ezt csak te gondolod túl

Pont hogy nem néznek nagyon senkit mert nem akarják hogy folyton leszólítsák őket

júl. 19. 16:57
 3/10 anonim válasza:
76%
Jópasiként írom, hogy négy véglet van. Vagy rádnéznek/megnéznek a merészebbek, vagy rád se mernek nézni, vagy direkt nem néznek rád "nagyképűségből" hogy én jobb csak vagyok, nem nézek rád, hiába jössz be. A negyedik meg hogy letojnak/nem jössz be nekik vagy pasijuk van.
júl. 19. 18:33
 4/10 anonim ***** válasza:
85%
Vagy nagyon hülyén nézel ki
júl. 19. 19:15
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát, az attól függ, hogy néznek meg...
júl. 19. 19:23
 6/10 anonim ***** válasza:
83%
Én például a nagyon csúnya nőket is megnézem, lehet ők is így vannak veled :D Vagy csak szaros a szád széle, sok mindenért megnézhetnek :D De gondolom ha jó pali lennél már kaptál volna visszajelzést máshogy is nőktől nem csak kb-ra megnéznek az utcán :D
júl. 19. 21:28
 7/10 anonim ***** válasza:
23%
Engem több is pedig 30-40 között vagyok. Sokszor vihorásznak is. Egyre szemtelenebb a mai tini korosztály
júl. 20. 04:23
 8/10 anonim ***** válasza:
45%
#2 még is valahogy őt nézik, okoska
júl. 20. 08:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Lehet ez is az ok, de sosem fogjuk tudni megállapítani, mi is csak tippelünk.
júl. 20. 10:04
 10/10 anonim válasza:
58%
Hát úgy is lehet jól kinézni, hogy nem kellesz a nőknek, mert vagy kevésnek gondolják maguk, vagy túl távolinak a saját stílusuk. A csaj akinek bejössz az hidd el le fog szólítani, tapasztaltam.
júl. 20. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!