Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszek ennek a fiunak? vagy milesz ebből szerintetek?
Nem bántásból, ne egyél meg, de kielemzem a mondandódat, utána a döntés úgyis a tiéd. Mindegyikhez hozzáfűzöm a gondolatom, a végén meg véleményt, összegzést.
1. mondat, ami szemet szúrt: ,,össze is vesztünk elég csunyán" Hogy csináltátok hogy egyből összevesztetek?
2. mondat: ,,ugyanolyan köcsögösen viselkedett" Míly meglepő, legalább nem változott meg éjszaka.
3. mondat: ,,eleg egoista a pali" Hát igen.
Szóval így többször végigolvasva összeállt egy kép bennem. Nem fogok elméleteket felállítani, de így gondolom.
A, Vagy nagyon egoista a pali, akinél az exe nem bírta ezt elviselni, ezáltal megmondta neki hogy változzon vagy vége, ezzel megsértette az egóját. Nem változott semmit, így Veled is ezt fogja csinálni.
B, Normális pali volt, csak az exe megbántotta ezáltal befordult és egoista lett, így jártál vele.
Amiket leírtál, nekem nem lenne hozzá gyomrom, faterom szerint ,,AKi bánt az nem szeret" Hogyan tudtok egyből összeveszni kibékülni, kb 2x egy nap alatt úgy hogy nem is ismeritek egymást. Ha meg annyira összevesztetek, miért nem kérdezted meg tőle mi a baja neki Veled?
Megértem a bizalmatlanságod, a környezetemben is vannak ilyen sztorik, szerintem bűzlik az egész dolog.
Amit tanácsolok, vagy megszakítod vele a kapcsolatot, vagy megbeszélitek, mivel ez nem fog működni és húzzátok egymás idejét vele.
Horror filmet néztek? Nagyon menő. Hány évesek vagytok 12?
Egyelőre hagyjátok ezt az érdeklődést egymás iránt mert éretlenek vagytok.
Sose kezdj el ilyennel semmit. Ez a gyerek mentálisan beteg ezzel az ide-oda viselkedésével. Sosem fogod tudni, hogy mikor lesz veled bunkó, esetleg még bántalmazó is, mikor kever le pár pofont, mert éppen olyan kedve lesz. Kedves meg mindig csak addig lesz, amig szét nem teszed a lábad (pl. majd én átmegyek hozzád, megvédelek a horrorfilm után, összebújunk, rendben? Aztán másnap meg totál bunkó)
Szerintem nagyon felejtős az ilyen egyéniség. Keress valaki normálisat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!