Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én gondolkodom ilyen hülyén? Lányok ti is éreztétek így magatok?
Az a helyzet, hogy egy ideje van barátom. Nagyon kedvelem őt, sose hittem volna hogy ilyen szerencsém lesz vele.
Tudom, hogy ő sok lánynak tetszik, ezt ő mondta el. Ez különösen nem is érdekel viszont van egy évfolyamtársunk, akit én régebbről "ismerek" (csak név alapján). Rajta tényleg látom, hogy szomorú a visszautasítás miatt. Sokszor arra gondolok, le kéne mondanom róla,csak hogy más lányok boldogak lehessenek vele. Nyilván nem 100% hogy vele jönne össze, viszont nehezen viselem azt, hogy ő azért szomorú mert én boldog vagyok.
Ő az első barátom, ezért nem tudom ez természetes-e....
Ezt verd is ki a fejedből, hogy ezért szakítasz vele. A csávó téged választott, téged szeret/imád.
Ne a másik lánnyal foglalkozzz, hanem magatokkal. Sztm fölösleges ezért lelkiismeret furdalást csinálni.
Legyetek boldogok!
L
Szerintem se ezért szakíts vele. Neki te kellesz, téged választott. Amúgy meg letudnál mondani más lányok miatt róla? Lehet, hogy te nem szereted annyira, hogy letudnál mondani más lány miatt?
17l
Plusz ha szakítanátok is, ugyanannyi szomorú lány maradna a végén, csak az évfolyamtársad helyett te lennél az egyik közülük
Hogy a kérdésre is válaszoljak: nem, ezen sosem gondolkodtam még
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!